Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

Η αναφορά στο πρόσωπο που της λείπει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή μίλησε για ένα πρόσωπο που της λείπει πραγματικά και προκάλεσε για μία ακόμη φορά ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της τα οποία ήταν πολύ ξεχωριστά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν ξεχνάει τους δικούς της ανθρώπους όσο καιρό βρίσκεται σε καραντίνα και έτσι στη σημερινή εκπομπή θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή αναφορά σε έναν από αυτούς.

Ο λόγος φυσικά για τη μαμά της που της λείπει πολύ μιας και αυτές τις μέρες με την απαγόρευση κυκλοφορίας δεν μπορεί να τη συναντήσει.

Βέβαια πέρα από όσα είπε για τη μαμά της, η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε και πώς περνάει τα βράδια στο σπίτι με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Έτσι είπε χαρακτηριστικά:

«Τους σκέφτεσαι τους γονείς σου αυτές τις μέρες και ιδίως τώρα που έχουν μεγαλώσει και έχεις τον έναν μόνο από τους δύο γονείς σου… Δεν υπάρχει να μην τους σκέφτεσαι πιο έντονα τον μπαμπά ή τη μαμά σου όσο χρονών και να είσαι, μόνο που σκέφτεσαι ότι είναι μόνος του αυτές τις μέρες… δεν μπορεί να μην σε πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά όχι για σένα αλλά για αυτούς που δεν είναι κοντά σου! Δεν μπορείς να είσαι μαζί τους να μπεις στο σπίτι να κάνεις φασαρία, να κάνεις κάτι, να δώσεις ζωντάνια σε ένα σπίτι…»!

Για τη μαμά της είχε μιλήσει και στη προχθεσινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας:

«Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα. Τι μήνας ήταν αυτός; Κάθε τι που ξέραμε και κάναμε αλλάζει. Δε ξέρω αν είχατε κοντά ή στο σπίτι σας γονείς. Εμένα μου λείπει η οικογένειά μου. Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω «παιδιά δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;». Έχουν αλλάξει τα πάντα. Σκέφτομαι τη μάνα μου. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ με face time.»!

Και είχε υπογραμμίσει: «Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της.»!