"Τρέμει" να γυρίσει στην Ελλάδα ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου - Αποκλεισμένος στις ΗΠΑ

Γιατί δε θέλει να γυρίσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι αποκλεισμένος στις ΗΠΑ μιας και "τρέμει" να γυρίσει στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού.

Ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου δε θέλησε να γυρίσει στην Ελλάδα μιας και όπως εξήγησε φοβήθηκε μήπως μεταφέρει ο ίδιος τον ιό ή μήπως τον κολλήσει από κάποιον.

Θυμίζουμε πως ο Στράτος Τζώρτζογλου μένει στην Ελλάδα και παραμένει και αυτός σε καραντίνα μέσα στο σπίτι του περνώντας το χρόνο του μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα.

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού και της Μαρίας Γεωργιάδου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star θέλησε να μεταφέρει όλο το κλίμα που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως μιλάει καθημερινά με τους γονείς του προκειμένου να τσεκάρουν και εκείνοι ότι είναι καλά.

Παράλληλα θέλησε να σχολιάσει πως όσο και αν τον λυπεί το γεγονός ότι βλέπει άδειους του δρόμους της Αστόρια, ξέρει πως ό, τι γίνεται γίνεται για καλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε «Στην φωλιά των ΚουΚου»:

Είχε συζητηθεί αυτό το θέμα. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα πάει τόσο πολύ. Σκεφτόμουν ότι το να βγω από το σπίτι μου και να πάει στο αεροδρόμιο μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Αν δηλαδή έβγαινα να πάω στο αεροδρόμιο πριν κλείσει μπορεί να κολλούσα κάτι ή να μετέφερα κάτι.

Οι γονείς μου ανησυχούν λίγο. Κάθε μέρα τους παίρνω τηλέφωνο τους λέω ότι είμαι καλά. Η μαμά μου λέει να τρώω να παίρνω βιταμίνες, τα γνωστά που λένε οι μανούλες. Με παίρνει μερικές φορές και ο μπαμπάς μου να με ρωτήσει αν έχω φαγητό αν είναι όλα καλά».