Εν μέσω «καραντίνας» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε φωτογραφία αλά Survivor

Θα πάθεις πλάκα με το κορμί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εν μέσω «καραντίνας» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε φωτογραφία αλά Survivor

Σε «καραντίνα» βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με τον σύντροφο της και θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν της και συγκεκριμένα, στις διακοπές με την κολλητή της φίλη που είχαν πραγματοποιήσει σε εξωτικό προορισμό. Η φωτογραφία της είναι στιλ αλά Survivor και με το κορμί της πάθαμε πλάκα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» που προβάλλεται κάθε μεσημέρι στην ζώνη του Σαββατοκύριακου του ALPHAtv με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού, διατηρεί άψογες αναλογίες. Και βρίσκεται στην λίστα με τις πιο καλογυμνασμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Ακόμη και τώρα που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της, ειδικά μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν ξεχνάει να κάνει την καθημερινή της γυμναστική. Ενώ προσέχει και την διατροφή της,

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις διακοπές της και πάθαμε πλάκα με το σώμα της. Μάλιστα, η φωτογραφία μας θύμισε εποχές Survivor λόγω της μαγευτικής παραλίας.

«Άκου να δεις τι θα γίνει τώρα! Αφού δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, δεν μπορούμε να συναντήσουμε τους φίλους μας, είπα να ξεκινήσω να κάνω #throwback φωτογραφίες από τα ταξίδια μου που δεν σας έχω δείξει! Τι λέτε; Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις Μαλδίβες από την bestie μου @amaliaroussou στο ταξίδι που είχαμε κάνει το 2017!», έγραψε στη λεζάντα της.

Με την δίαιτα Keto ξεφούσκωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το Survivor

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor είχε πάρει κάποια κιλά και η δίαιτα Keto ήταν αυτή που κατάφερε να την κάνει να ξεφουσκώσει σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα γιατί "έκοψε" ένα πιάτο που εμείς τρώμε καθημερινά και στον Άγιο Δομίνικο εκείνη το έτρωγε συνέχεια.

«Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα, όμως το μυστικό για το υγιές της σώμα είναι στην δίαιτα.

Ωστόσο, συνεχίστε στο glittermag.gr για να μάθετε τι είναι η δίαιτα Keto που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τώρα