Η ανακοίνωση του MEGA - Η νέα εκπομπή που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του MEGA - Η νέα εκπομπή που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα

Δείτε αναλυτικά την νέα ανακοίνωση του MEGA, καθώς και την εκπομπή που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα που δεν θα πρέπει να χάσετε. “Γυμναστική… από σπίτι" προτείνει το κανάλι κάθε μέρα στις 11:20 για να μας βοηθήσει να βάλουμε ρυθμό και κίνηση στη ζωή μας.

“Γυμναστική… από σπίτι” προτείνει το MEGA με μία νέα εκπομπή που ξεκινά την Δευτέρα 6 Απριλίου και κάθε μέρα στις 11:20 για να μας βοηθήσει να βάλουμε ρυθμό και κίνηση στη ζωή μας. Τις προτάσεις ευεξίας και άσκησης κάνει η Ζωή Δημητράκου.

Η πρωταθλήτρια του μπάσκετ “μένει σπίτι” και μας παρουσιάζει εύκολες και “απαραίτητες” ασκήσεις για να εκτονωθούμε και να τονώσουμε την υγεία και την διάθεσή μας.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για τη νέα εκπομπή που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα

Ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής που θα βοηθήσουν όλη την οικογένεια να διασκεδάσει και να νιώσει την χαρά της άσκησης. Η γυμναστική είναι σωματική και πνευματική υγεία. Είναι ευκαιρία να επενδύσουμε τον χρόνο μας σε κάτι που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε δυνατοί και υγιείς.

Σηκωνόμαστε από τον καναπέ και αλλάζουμε την ζωή μας μέσα σε 20 λεπτά. Κάθε μέρα στις 11:20 στο MEGA κάνουμε «Γυμναστική…. από σπίτι» με την Ζωή Δημητράκου. Την ίδια στιγμή να τονίσουμε πως πρόκειται να δούμε και μία επιστροφή "βόμβα" στο κανάλι.

Το σημαντικό εγχείρημα του MEGA

Το MEGA συμβάλλει στην ανάγκη για γνώση της ιστορίας μας την ώρα που την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ προσεγγίζοντας θεμελιώδη ερωτήματα αλλά και φωτίζοντας πτυχές της Επανάστασης που θα εκπλήξουν: ήδη από το ξεκίνημά της, τον Φεβρουάριο (και όχι, όπως οι πιο πολλοί πιστεύουν, τον Μάρτιο) του 1821…

TAGS