Ο Θοδωρής Μαραντίνης τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας

"Είναι μια συνωμοσία της μαφίας των σκύλων"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Θοδωρής Μαραντίνης τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας

Ο Θοδωρής Μαραντίνης τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας και αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει ιός και πως "είναι μια συνωμοσία της μαφίας των σκύλων". Δίνει τη δική του χιουμοριστική εκδοχή για την “προέλευση” του COVID-19.

Μία «αποκάλυψη» με χιούμορ θέλησε να κάνει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, o Θοδωρής Μαραντίνης, προσπαθώντας να δώσει μία πιο ελαφριά νότα, στο βαρύ κλίμα των ημερών του κορωνοϊού, που έχει προκαλέσει πανικό σε όλον τον κόσμο.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας με χιουμοριστικό τρόπο

Ο ίδιος λοιπόν θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του και τους ακόλουθούς του πως, «Δεν υπάρχει ιός… Είναι μια συνωμοσία της μαφίας των σκύλων για να μας κρατήσουν στο σπίτι μαζί τους!».

Να τονίσουμε πως πρωταγωνιστής της εικόνας ήταν φυσικά ο σκύλος του, ο οποίος έχει κάτσει κάτω από μια κουβέρτα που γράφει "κακός σκύλος".

Tι κάνει ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον Κορωνοϊό

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama προκειμένου να περνάει η ώρα στο σπίτι και να απολαμβάνουν οι θαυμαστές του τις μουσικές και τα τραγούδια του, δίνει καθημερινά διαδικτυακό ραντεβού μαζί τους για να δώσει συναυλία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου γι'αυτό και όπως είπε τον γεμίζει χαρά και τον φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους αφού δεν μπορεί να βγει έξω και να δει κόσμο, όπως και κανένας από εμάς.

Όπως αποκάλυψε σήμερα είχε ραντεβού με τους θαυμαστές του στις 6 το απόγευμα, ξεκινώντας να ερμηνεύει με την κιθάρα του αγαπημένα του τραγούδια, όπως είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες να κάνει ο Robbie Williams από το κρεβάτι του.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή:

Πριν λίγες ημέρες Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε παρέα με τους γιους του στο σπίτι και δεν φαντάζεστε τι έπαιζαν. Ο μπαμπάς και τα αγόρια του απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης τώρα που είμαστε σε καραντίνα.

Πρόσφατα μάλιστα με την πρώην σύζυγο του είχαν κάνει και ένα κοινό ταξίδι αφού έχουν λοιπόν άψογες σχέσεις και μάλιστα όλοι μαζί ως οικογένεια βρέθηκαν στο Παρίσι! Το ταξίδι στην πόλη του Φωτός έγινε πριν λίγες μέρες, αλλά κανείς από τους δυο τους δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια.Δείτε εδώ φωτογραφίες