Η Pink έκανε ξανά τεστ για τον κορωνοϊό - Τι έδειξε;

Η 40χρονη ποπ σταρ και ο 3χρονος γιος της την πρώτη φορά είχαν βγει θετικοί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Pink έκανε ξανά τεστ για τον κορωνοϊό - Τι έδειξε;

Η Pink έκανε ξανά τεστ για τον κορωνοϊό μαζί με τον μικρούλη της για να δουν ποια η κατάσταση της υγείας τους. Η 40χρονη ποπ σταρ και ο 3χρονος γιος της την πρώτη φορά είχαν βγει θετικοί. Τι έδειξε ωστόσο αυτή τη φορά;

Η Pink αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο instagram ότι η ίδια και ο γιος της ήταν θετικοί στον κορωνοϊό, παρέμειναν στο σπίτι τους και πριν από λίγες μέρες το τεστ που έκαναν βγήκε αρνητικό.

Η Pink μάλιστα, ανακοίνωσε ότι δωρίζει 500.000 δολάρια στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για τον COVID 19 του Λος Αντζελες και 500.000 δολάρια στο αντίστοιχο Ταμείο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Temple στη Φιλαδέλφεια, όπου εργάστηκε η μητέρα της, Τζούντι Μουρ, για 18 χρόνια.

Η Pink έκανε ξανά τεστ για τον κορωνοϊό - Δείτε όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για την κατάστασή της

Η ίδια ενημέρωσε τους θαυμαστές της με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά, «Πριν από δύο εβδομάδες ο γιος μου Jameson και εγώ είχαμε τα συμπτώματα του COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ, τα κάναμε και βγήκαμε θετικοί».

«Η οικογένειά μου βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι και εμείς για δύο εβδομάδες υπό τις οδηγίες του γιατρού μας. Πριν από λίγες ημέρες κάναμε εκ νέου το τεστ και είμαστε αρνητικοί» προσθέτει, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους «ήρωες» γιατρούς και νοσηλευτές.

Λίγα λόγια για την Pink

Η Αλέσια Μπεθ Μουρ, γνωστή ως Pink, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, μουσικός και ηθοποιός. Το 2000, ύστερα από την τριετή καριέρα της με το σύγχρονο για την εποχή του γυναικείο R&B συγκρότημα Choice, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι ονόματι "There You Go" από το άλμπουμ "Can't Take Me Home".

Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και έφτασε στο νούμερο 7 του Billboard Hot 100. Το 2001 κυκλοφορεί το δεύτερό της άλμπουμ, το "Missundaztood", το οποίο ήταν επίσης εμπορική και κριτική επιτυχία.

Το άλμπουμ περιελάμβανε τέσσερα τραγούδια: "Get the Party Started", "Don't Let Me Get Me", "Just Like a Pill" και "Family Portrait", το καθένα από τα οποία μπήκαν στα κορυφαία 20 με το "Get the Party Started" να είναι το κορυφαίο της τραγούδι μέχρι το 2008, όταν ένα άλλο της τραγούδι, το "So What", έφτασε στο νούμερο 1 Billboard Hot 100. Πίσω στα δικά μας ωστόσο, στους 67 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.