Σαν έργο τέχνης το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου - Η νέα φωτογραφία από μέσα

Εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν έργο τέχνης το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου - Η νέα φωτογραφία από μέσα

Σαν έργο τέχνης το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου, όπως είδαμε στην νέα φωτογραφία από μέσα. Είναι πραγματικά υπέροχο, μεγάλο και πολύ ωραία διακοσμημένο και σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις από τις φωτογραφίες και όχι μόνο.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες και μας δείχνει το πολύ όμορφο σπίτι της τώρα που είναι μέσα σε αυτό.

Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου που είδαμε μας εντυπωσίασε και είναι σαν έργο τέχνης

φού λοιπόν ολόκληρη η showbiz αλλά και όλη η Ελλάδα περνάει την ώρα της μέσα στα σπίτια της, έχουμε βρει δημιουργικούς τρόπους για να μην βαριόμαστε.

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία το έχει ρίξει στα stories και αρκετοί από εμάς είτε κάνουμε αναρτήσεις όλη την ώρα είτε ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τον χρόνο μας μέσα σε αυτά.

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν λίγες ημέρες έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για την καραντίνα. «Ότι θα βγω πιο χοντρή μετά από αυτό είναι σίγουρο , φοβάμαι μη βγω κι αλκοολική #κορονοικος #μενουμεσπιτι #επωνυμηαλκοολικη» έγραψε στην ανάρτηση της και αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ωστόσο εκτός από το χιούμορ της αυτό που παρατηρήσαμε είναι και το σπίτι της, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό. Το σπίτι φαίνεται να έχει δυο ορόφους, ενώ έχει και μια πολύ εντυπωσιακή διακόσμηση.

Αρκετά έπιπλα, πίνακες και αξεσουάρ και για πρώτη φορά ανακαλύπτουμε το προσωπικό της γούστο. «Δεν θα πάω πουθενά. Έχω πολύ διάβασμα» έγραψε η παρουσιάστρια στην νέα της ανάρτηση. Δείτε εδώ και την πιο τρυφερή παρέα που έχει η παρουσιάστρια μαζί της σε αυτή την καραντίνα.

Δείτε την φωτογραφία μέσα από το σπίτι της: