Αυτή η διάσημη Ελληνίδα είναι 9 μηνών έγκυος και δεν σταματά να γυμνάζεται!

Μας έδειξε φωτογραφία με την κοιλίτσα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η διάσημη Ελληνίδα είναι 9 μηνών έγκυος και δεν σταματά να γυμνάζεται!

Μπορεί να είναι στο ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της ωστόσο αυτή η διάσημη Ελληνίδα, δεν σταματά την γυμναστική που είναι άλλωστε και το επάγγελμά της. Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία που μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της, με τον οποίο έχουν μαζί άλλο ένα μωράκι. Ο λόγος για την γυμνάστρια Μάντη Περσάκη που με ανάρτησή της μας έδειξε φωτογραφία με την κοιλίτσα της, αλλά φυσικά και ασκήσεις γυμναστικής τις οποίες μπορεί να κάνει κανείς και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η εννέα μηνών έγκυος Μάντη Περσάκη μίλησε πριν μερικές ημέρες και στο Μεσημέρι #Yes για το γεγονός ότι μπαίνει στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, την περίοδο που επικρατεί η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα και ως ετοιμόγεννη έδωσε τις δικές της συμβουλές για την καραντίνα. Μια αποκάλυψη για την δική της γέννα έκανε και η Νικολέττα Ράλλη. Ποια αυτά που είπε;

Το βίντεο με τα όσα είπε στην εκπομπή

Ποιο το μήνυμα που έστειλε η διάσημη Ελληνίδα γυμνάστρια που είναι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της;

Η ίδια έκανε πριν μερικές ημέρες μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας μας και μερικές συμβουλές για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

"Προσπαθήστε να διατηρήσετε την φυσική σας κατάσταση! Μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση είναι πάντα το κλειδί για μια καλή υγεία! Ας μας γίνει τρόπος ζωής τώρα και για πάντα! 3 απλές ασκήσεις για εσάς που είστε στην ίδια κατάσταση με μένα και όχι μόνο! Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε ενέργεια, μην το ξεχνάτε" έγραψε στο ποστ της.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε