Νέα ασύλληπτη τραγωδία για τους Κένεντι

Σοκαριστικά τα νέα στοιχεία για την αγνοουμένη κόρη και τον γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ασύλληπτη τραγωδία για τους Κένεντι

Νέα ασύλληπτη τραγωδία "χτύπησε" τους Κένεντι, καθώς ήρθαν στο φως σοκαριστικά στοιχεία για την αγνοουμένη κόρη και τον γιο της. Τι ανέφεραν οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό;

Η Μέιβι Κένεντι και ο γιος της Γκίντεον αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες, με τον σύζυγό της Ντέβιντ ΜακΚίν να τους αναζητά εναγωνίως. Μητέρα και γιος βρίσκονταν σε ερημικό σπίτι στο Μέριλαντ, όπου η οικογένεια είχε επιλέξει να απομονωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Κένεντι φαίνεται πως έπαιζε με τον γιο της στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους βρέθηκε στη θάλασσα. Εκείνη και ο γιος της μπήκαν σε κανό προκειμένου να περισυλλέξουν την μπάλα από το νερό και έκτοτε αγνοούνταν.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του 8χρονου, οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν μητέρα και γιο. «Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ακτοφυλακής και τοπικών Αρχών, η έρευνα για τους δύο αγνοούμενους σταμάτησε» έγραψε ο Ντέιβιντ ΜακΚίν, που δήλωσε πως ως εκ τούτου μητέρα και γιος θεωρούνται νεκροί.

Όλα όσα υπόθεικαν για την νέα ασύλληπτη τραγωδία για τους Κένεντι

«Καθώς σκοτείνιασε για δεύτερη ημέρα, έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την εξαφάνισή τους και οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί είναι απειροελάχιστες» σημειώνει ο απαρηγόρητος σύζυγος και πατέρας σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook. «Είναι ξεκάθαρο πως η Μέιβι και ο Γκίντεον απεβίωσαν» συμπληρώνει.

Η 40χρονη Μέιβι, εγγονή του γόνου της διάσημης οικογένειας των Κένεντι και ο 8χρονος γιος της παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και εντοπίστηκαν από παρατηρητή που βρισκόταν στην ακτή μισή ώρα αργότερα.

Ο μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία, όμως η μητέρα και το μικρό αγόρι δεν εθεάθησαν ξανά στον ορίζοντα. Ώρες αργότερα, το κανό στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε από την ακτοφυλακή αναποδογυρισμένο, μίλια μακριά από το σπίτι των Κένεντι.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι και η δολοφονία του

Γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της Βοστώνης, ο Ρόμπερτ Κένεντι, παππούς της αγνοούμενης, ήταν το έβδομο από τα εννέα παιδιά του πολυεκατομμυριούχου πρώην πρεσβευτή των Η.Π.Α. στη Μεγάλη Βρετανία Τζόζεφ Πάτρικ Κένεντι και της Ρόουζ Φιτζέραλντ.

Το 1964 εξελέγη γερουσιαστής Νέας Υόρκης και στη συνέχεια εκδήλωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα. Δολοφονήθηκε τη νύχτα της 4ης Ιουνίου του 1968 και αφού είχε κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρεία. Απεβίωσε δυο μέρες αργότερα, στις 6 Ιουνίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ποιος ήταν ο Ρόμπερ Κένετι

Γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της Βοστώνης ο Ρόμπερτ Κένεντι, ήταν το έβδομο από τα εννέα παιδιά του πολυεκατομμυριούχου πρώην πρεσβευτή των Η.Π.Α. στη Μεγάλη Βρετανία Τζόζεφ Πάτρικ Κένεντι και της Ρόουζ Φιτζέραλντ.

Με άριστες νομικές σπουδές στα φημισμένα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και της Βιρτζίνια, ασχολήθηκε με την πολιτική βοηθώντας τον αδελφό του, Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ, στον προεκλογικό του αγώνα ως γερουσιαστή. Το 1961 έγινε υπουργός Δικαιοσύνης ενώ παράλληλα ήταν σύμβουλος του προέδρου αδελφού του.

Ρόμπερτ Κένεντι

Η θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης και η διαμάχη του με τον ρατσιστή κυβερνήτη της Αλαμπάμα, Τζορτζ Ουάλας, τον ανέδειξαν σε μαχητικό υπέρμαχο των δικαιωμάτων των μαύρων και των φτωχών, ενώ η αντιπολεμική στάση του στο θέμα του Βιετνάμ τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στους κόλπους των φοιτητών και της φιλελεύθερης διανόησης.

Το 1964 εξελέγη γερουσιαστής Νέας Υόρκης και στη συνέχεια εκδήλωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα.