Θρήνος - Πέθανε 16χρονος ηθοποιός

Θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε 16χρονος ηθοποιός

Θρήνο προκάλεσε η είδηση πως πέθανε 16χρονος ηθοποιός που είχαμε γνωρίσει από την σειρά Flash, του The CW. Η αιτία θανάτου του ηθοποιού δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Λόγκαν Ουίλιαμς τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Barry Allen», στην επιτυχημένη σειρά «The Flash».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail η μητέρα του αντιμετώπισε το τραγικό περιστατικό ολομόναχη λόγω του social distancing που σχετίζεται με την πανδημία του κορωνοϊού.

Πέθανε 16χρονος ηθοποιός - Τι ανέφερε συμπρωταγωνιστής της σειράς

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Grant Gustin, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία του μαζί με τον 16χρονο και τον ηθοποιό Jesse L. Martin, την οποία είχαν τραβήξει στην έναρξη των γυρισμάτων της σειράς το 2014.

Χαρακτηριστικά έγραψε θλιμμένος, «Μόλις έμαθα τα θλιβερά νέα ότι ο Λόγκαν Ουίλιμας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά. Ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος όχι μόνο από το ταλέντο του αλλά και από τον επαγγελματισμό του στα γυρίσματα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του αυτές τις δύσκολες στιγμές». Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση στον καλλιτεχνικό χώρο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.

Πέθανε και ο τραγουδιστής Bill Withers

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο θρυλικός τραγουδιστής Bill Withers, ο οποίος μας είχε χαρίσει μοναδικά κομμάτια όπως τα «Ain’t No Sunshine» και «Lean On Me».

Ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ο Αμερικανός Bill Withers, που τροφοδότησε την διεθνή μουσική σκηνή με υπέροχα τραγούδια, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από επιπλοκές καρδιακής πάθησης.

Αν και παρέμεινε μουσικά ενεργός για μικρό χρονικό διάστημα, από το 1970 έως το 1985, πολλά τραγούδια του έγιναν επιτυχίες ενώ τιμήθηκε και τρία βραβεία Γκράμι.