Συναγερμός στο παλάτι ξανά - Στην εντατική μέλος της οικογένειας λόγο κορωνοϊού

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στο παλάτι ξανά - Στην εντατική μέλος της οικογένειας λόγο κορωνοϊού

Συναγερμός χτύπησε στο παλάτι ξανά μιας και έγινε γνωστό πως μπήκε στην εντατική μέλος της οικογένειας λόγο κορωνοϊού. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο για το συμβάν;

Ο πεθερός της πριγκίπισσας Eυγενίας βρίσκεται σε μάχη με το νέο κορωνοϊό στο νοσοκομείο και είναι στην εντατική. Και οι δύο γονείς του Τζακ Μπρουσμπανκ είναι θετικοί στον Covid-19.

Η οικογένεια «συσπειρώνεται», σύμφωνα με πληροφορίες από τον φιλικό κύκλο της πριγκίπισσας. Ο Τζορτζ Μπρουκςμπάνκ, 71 ετών, βρίσκεται σήμερα σε «σοβαρή αλλά σταθερή» κατάσταση εντατικής θεραπείας, ενώ η σύζυγός του Νίκολα, 66 ετών, βρίσκεται ήδη σπίτι.

Η πριγκίπισσα Ευγενία προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της αυτήν περίοδο για να στηρίξει τους εργαζόμενους στο NHS κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, μαζί με τη μητέρα της. Να πούμε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε αυστηρά μέτρα για να μην κολλήσει.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τη βασιλική οικογένεια και το παλάτι - Ακόμη ένα γαλαζοαίματος νοσεί

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως δεν άφησε αλώβητη ούτε την βασιλική οικογένεια, μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως ένα μέλος της διαγνώστηκε θετικό στον ιό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και το κρούσμα διαγνώσθηκε έγκαιρα, και έχει ήδη απομονωθεί.

Ο λόγος για τον Καρλ φον Χάμπσμπουργκ, Αρχιδούκα της Αυστρίας που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έχει ήδη μπει σε καραντίνα.

Ο 59χρονος είναι εγγονός του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας, Καρόλου Α' και επιβεβαίωσε το ότι είναι θετικός στον ιό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστριακό κανάλι, αναφέροντας πως εμφάνισε συμπτώματα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο επέμεινε πως είναι εντάξει και χαρακτήρισε τον ιό «ενοχλητικό» συμπληρώνοντας: «Δεν είναι και πανούκλα...».

«Εγώ νόμιζα πως ήταν απλά μία γρίπη. Όταν με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου είπε πως είναι θετικός στον ιό, έκανα κι εγώ το τεστ» εξήγησε.

Περιγράφοντας τα συμπτώματά του, ανέφερε πως είχε βήχα πονοκέφαλο και λίγο πυρετό ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει και τις αυστριακές αρχές για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του.

Αρχιδούκας της Αυστρίας