Κορωνοϊός: Θετικός ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετικός ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό και ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, προκαλώντας θλίψη στον αθλητικό χώρο. Τι ανέφεραν για την κατάσταση της υγείας του οι τελευταίες πληροφορίες;

Μετά τους γιατρούς Ραμόν Κανάλ και Τζουσέπ Αντόνι Γουτιέρεθ, θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε και ένας εκ των αντιπροέδρων της Μπαρστελόνα, Τζόρντι Καρντονέ.

Ο Καρντονέ, στενός φίλος και συνεργάτης του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αναρρώνει στο σπίτι του χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές, κάτι που συμβαίνει και με τους δύο γιατρούς του συλλόγου. Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, μάλιστα, εργάζεται ταυτόχρονα.

Την ίδια στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, πέθανε ο Sergio Rossi

Θρήνος επικρατεί στον κόσμο της μόδας μιας και έγινε γνωστό πως πέθανε ο Sergio Rossi από κορωνοϊό. Ο κορυφαίος designer έχτισε ένα από τα πιο πολυτελή labels παπουτσιών της Ιταλίας και ενέπνευσε γενιές σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Gianvito. Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση στον καλλιτεχνικό χώρο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Riccardo Sciutto – ο οποίος βρίσκεται στην εταιρεία από τον Απρίλιο του 2016 – ανακοίνωσε τα νέα το πρωί της 3ης Απριλίου, σύμφωνα με το WWD. “Ήταν μεγάλη χαρά μου που τον γνώρισα. Ήταν ο πνευματικός μας οδηγός και θα είναι από σήμερα περισσότερο από ποτέ.”

Ο Sciutto συνέχισε να επαινεί την επιχειρηματική δραστηριότητα του Rossi, αλλά και την ικανότητά του να αξιοποιεί τις ευαισθησίες των γυναικών. “Ο σχεδιαστής αγαπούσε τις γυναίκες και ήταν σε θέση να συλλάβει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας με έναν μοναδικό τρόπο”, εξήγησε. "Δεν ήταν ποτέ υπερβολικός, και ήταν πάντα καλόγουστος. Τα παπούτσια του ήταν πάντα ευκολοφόρετα και δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος μέχρι να γίνουν τέλεια. Δεν ήταν ένα απλό αξεσουάρ γι ‘αυτόν. Μου είπε μία φορά ότι ήθελε να δημιουργήσει την τέλεια επέκταση του ποδιού μιας γυναίκας".

Ποιος ήταν ο Sergio Rossi που πέθανε από τον κορωνοϊό

Ο Sergio Rossi γεννήθηκε στο San Mauro Pascoli, μία από τις πιο σημαντικές περιοχές υποδηματοποιίας της Ιταλίας, το 1935. Έμαθε το εμπόριο από τον πατέρα του, άρχισε να παράγει υποδήματα στη δεκαετία του ’50 και κυκλοφόρησε την ομώνυμη σειρά του το 1968. Καθώς δούλευε το δικό του label, συνεργάστηκε επίσης με oίκους μόδας όπως Versace, Dolce & Gabbana και Azzedine Alaïa.