Αγνώριστη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά!

Μεγάλο throwback

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά!

Αγνώριστη εμφανίστηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε με την Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά. Η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα όπως όλοι μας για να προστατέψει τους δικούς της και θέλησε να κάνει ένα throwback.

Μπορεί όλοι να παραμένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας αναπολώντας τις στιγμές που βγαίναμε έξω με τους δικούς μας χωρίς να μας νοιάζει τίποτα, ωστόσο τα throwbacks και τα challenges καλά κρατάνε στο instagram.

Ανάμεσα στους διάσημους που "υπέκυψαν" ήταν και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό κάνοντας μια αναδρομή στον χρόνο.

Η γοητευτική νεαρή αναπόλησε τον καιρό που ήταν στο πλατό με τους συνεργάτες της, γι’ αυτό και αποφάσισε να κάνει story μία φωτογραφία σε αυτούς τους καιρούς. Στην εν λόγω photo, τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αγνώριστη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Δείτε την φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά

Ελιάνα Χρυσικοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Με πυρετό η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ειδικότερα πριν λίγες μέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη συζητούσαν για τα παιδιά, αλλά και τις αλλεργίες. Το θέμα της συζήτησης ήταν το ποια είναι τα συμπτώματα των αλλεργιών με αφορμή και την συζήτηση που υπάρχει τώρα με τον κροωνοϊό. Στο σημείο αυτό έκανε και την αποκάλυψη για την κόρη της λέγοντας πως έχει δέκατα αυτές τις ημέρες, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα της είπε ο γιατρός.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της έχει δέκατα, ωστόσο ο γιατρός της είπε να πάει αν της κάνει το τεστ αφού αφενός υπάρχουν πολλά και αφετέρου μπορεί αν κολλήσει κάτι χειρότερο εκεί.

"Λίγα δέκατα κάνει το παιδί σου και λες “τώρα τι είναι αυτό;” Εμένα ας πούμε έχει λίγα δέκατα η μια μου κόρη, αλλά δε μπορείς να κάνεις και τίποτα. Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε πως τα παιδιά δεν εμφανίζουν πολλά συμπτώματα. Αλλά μου είπε να μην πάω να της κάνω τεστ. Πρώτον δεν υπάρχουν πολλά τεστ και δεύτερον κινδυνεύει να κολλήσει κάτι χειρότερο. Αυτό που λένε όλοι οι παιδίατροι είναι να κρατήσουμε τα παιδιά στο σπίτι" είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής του Alpha.

Δείτε ωστόσο και τι λένε οι ειδικοί για τα συμπτώματα του κροωνοϊού για αν είστε ενημερωμένοι. Δεν είναι μόνο ο βήχας.