Ώρες αγωνίας για την Μάριαν Φείθφουλ - Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ώρες αγωνίας για την Μάριαν Φείθφουλ - Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Θετική στον κορωνοϊό είναι η 73χρονη Μάριαν Φέιθφουλ, η οποία νοσηλεύεται πλέον σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Αγωνία για την υγεία της. Δείτε τα όσα λένε οι πληροφορίες για την κατάστασή της.

Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού είναι η Μάριαν Φέιθφουλ σύμφωνα και με την ανακοίνωση που ήρθε το Σάββατο από την εταιρία δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί την διάσημη τραγουδίστρια.

"Ο μάνατζερ της Μάριαν Φέιθφουλ (…) επιβεβαίωσε ότι η Μάριαν λαμβάνει θεραπεία για την covid-19 σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Της ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση" ανέφερε η εταιρία σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Έχει ξεπεράσει και έχει επιβιώσει από τόσα πράγματα στη ζωή της, περιλαμβανομένου του να είναι η Μάριαν Φέιθφουλ, που θα ήταν τραγωδία αν χανόταν από έναν ιό" έγραψε από την μεριά της στο Facebook η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Πένι Αρκέιντ, που είναι φίλη με την διάσημη τραγουδίστρια. Να πούμε ότι είχαμε και μια θλιβερή είδηση που ήρθε από το εξωτερικό καθώς πέθανε από τον ιό, μεγάλος σχεδιαστής μόδας.

Εκτός από την Μάριαν Φέιθφουλ στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού βρίσκεται και ένα ακόμα γνωστός τραγουδιστής

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστό τραγουδιστής και θρύλος της folk μουσικής. Βρέθηκε θετικός στο τεστ που έκανε για τον φονικό ιό κορωνοϊό και λόγω του ότι βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδας, νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα του νοσοκομείο.

Ο λόγος για τον 73χρονο John Prine. Μάλιστα μετά την ανακοίνωση που έγινε για την υγεία του, η Τζόαν Μπαέζ από την κουζίνα του σπιτιού της, τού αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του που είχε παίξει στο παρελθόν και το οποίο συγκαταλέγεται στις εμβληματικές ερμηνείες της: το «Hello in There».

John Prine εντατική

«Θέλω να τραγουδήσω ένα τραγούδι για τον John Prine - που είναι φίλος και ομότεχνός μου τραγουδιστής -τραγουδοποιός- και τη γυναίκα του, τη Φιόνα» είπε στην κάμερα η Μπαέζ.

«Ο John είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε μηχανικό αναπνευστήρα λόγω του COVID-19 και η σύζυγός του επίσης αποδείχθηκε θετική στο τεστ. John, αυτό το τραγούδι από τα δικά σου που έχω τραγουδήσει είναι ένα από τα τραγούδια του ρεπερτορίου μου που ζητούν περισσότερο απ' όλα, για περισσότερα από 40 χρόνια. Αφησέ με λοιπόν να σου το τραγουδήσω και να το στείλω μαζί με τις καλύτερες ευχές μου και τις προσευχές μου», είπε η ίδια.