Ο Αρναούτογλου απαντά ξανά σε όσα του έσουρε ο Κανάκης - "Υπερχορτασμένοι ..."

Εξελίσσεται σε κόντρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αρναούτογλου απαντά ξανά σε όσα του έσουρε ο Κανάκης -

Ο Αντώνης Κανάκης τα είχε σούρει κανονικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που απάντησε ξανά στον όλο θέμα που μοιάζει να εξελίσσεται σε κόντρα. Διαβάστε όλα είπε είπε ο παρουσιαστής.

Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή του Βινύλιο είχε "στολίσει" τον Αρναούτογλου αναφορικά με την νέα εκπομπή στην οποία τον βλέπουμε, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να κάνει λόγο για αντιγραφή.

"Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα [...] Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό" είχε πει ο Κανάκης μεταξύ άλλων (μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ).

Ο Αρναούτογλου είχε αντιδράσει με την σειρά του και μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αργότερα ήρθε και η απάντησή του από τον αέρα της δικής του εκπομπής.

"Για να μη γελιόμαστε, περιμένετε να απαντήσουμε ή καλύτερα να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε και στο Youtube για να σώσει και το Youtube κατηγόρησε λίγο αυτή την εκπομπή' είχε πει μεταξύ άλλων, (δείτε αναλυτικά εδώ).

Αυτή είναι η νέα απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη - "Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο"

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν εμφανίστηκε στο live που έκανε ο Χάρης Λυμπεδάκης και αναφέρθηκε ξανά στο περιστατικό με τον Κανάκη, με τον ίδιο να στέλνει μερικά πυρά.

Ειδικότερα ο παρουσιαστής είπε τα εξής:

"Είναι τόσο αστείο. Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους.

Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;

Και γιατί δεν μπορούσα να βγω και να πω στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θέλω να κάνω μια εκπομπή… Ναι πω και ότι κάποιοι ξέχασαν και την “Πρίζα”, που ήταν τρεις άντρες που βγαίναμε και σατιρίζαμε πολύ πριν βγουν κάποιοι άλλοι άντρες που σατιρίζουν".