Emily Ratajkowski: Ποζάρει γυμνή με τον άντρα της και μας πυρπολεί

Πάθαμε πλάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Emily Ratajkowski: Ποζάρει γυμνή με τον άντρα της και μας πυρπολεί

Πυρπόλησε το Instagram η Emily Ratajkowski που ανέβασε μια γυμνή της φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει μαζί με τον άντρα της. Τι έγραψε το όμορφο μοντέλο, που λανσάρει πλέον και την δική της συλλογή;

Η Emrata (όπως είναι το όνομά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram) ξέρει να βάζει "φωτιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ίδια είναι πλέον σε καραντίνα μαζί με τον καλό της, που παρόλο που δεν τον βλέπουμε σε πολλές κοινές τους εμφανίσεις μας τον δείχνει μέσα από τα γλυκά στιγμιότυπα που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο ανέβασε τώρα και μια νέα φωτογραφία, η οποία είναι αρκετά τολμηρή, καθώς η ίδια είναι γυμνή και κοιτά τον καθρέφτη, ενώ ο καλός είναι από πίσω της και την κρατά. Σας την 'έχουμε παρακάτω!

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο Instgram η Emily Ratajkowski και μας πυρπόλησε!

Η ίδια λοιπόν θέλησε να μας δείξει ένα στιγμιότυπο που έχει τραβηχτεί μερικά χρόνια πριν, καθώς όπως εξηγεί η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο, η συγκεκριμένη εικόνα είναι τραβηγμένη το το 2018, έξι μήνες μετά και τον γάμο της.

Σε αυτήν την φωτογραφία λοιπόν την βλέπουμε να είναι μπροστά στον καθρέφτη, χωρίς μπλούζα και εντελώς μας εντελώς χωρίς... ρούχα! Πίσω της είναι ο καλός της που την κρατά, ωστόσο δεν βλέπουμε το πρόσωπό του.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που το εντυπωσιακό μοντέλο, κάνει κάποια τολμηρή ανάρτηση ωστόσο αυτή την φορά είναι και μαζί με τον καλό της. Πάντως η ίδια λέει ότι η καραντίνα τους δεν είναι έτσι. Να πούμε ωστόσο ότι και η φωτογραφία μιας Ελληνίδας ηθοποιού μας κόλασε.

Η ανάρτηση της Emrata