Βίκυ Καγιά: Την θυμάσαι καστανή; Αν όχι πρέπει να την δεις

Άλλος άνθρωπος

Βίκυ Καγιά: Την θυμάσαι καστανή; Αν όχι πρέπει να την δεις

Θυμάσαι την Βίκυ Καγιά καστανή; Αν όχι πρέπει να την δεις σίγουρα. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν που πραγματικά δεν την αναγνωρίσαμε, ωστόσο ήταν και τότε πολύ όμορφη.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Αν δεν θυμάσαι την Βίκυ Καγιά καστανή πρέπει να την δεις

Στο πλαίσιο αυτών των διαδικτυακών παιχνιδιών και η Βίκυ Καγιά ανέβασε μια φωτογραφία από το πώς ήταν στο παρελθόν, κάτι που δεν θυμόμασταν.

Σήμερα το πρωί η ίδια στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού, ανέβασε μια φωτογραφία με καστανά μαλλιά, όπως ήταν η ίδια στο παρελθόν. Η ίδια έδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και είναι εντελώς ακομπλεξάριστη αφού δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της στα social media, καθώς η μια της εικόνα ήταν από την παραλία.

Η Βίκυ Καγιά εκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo.Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο.

Στην άλλη φωτογραφία άλλωστε την βλέπουμε να κάνει πασαρέλα σε κάποιο γνωστό οίκο του εξωτερικού.Να σημειώσουμε πως επιτυχία έχει δει και στην παρουσίαση και πριν λίγες ημέρες έσκασε μια χαρμόσυνη επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε την ανάρτηση της:

Βίκυ Καγιά