Σοκ! Νεκρός από κορωνοϊό πρώην πρωθυπουργός

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Νεκρός από κορωνοϊό πρώην πρωθυπουργός

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι είναι νεκρός ο πρώην πρωθυπουργός της Λιβύης και μάλιστα από κορωνοϊό. Πρόκειται για τον Μαχμούντ Τζιμπρίλ. Τι λένε οι πληροφορίες;

Την είδηση θανάτου του πρώην πρωθυπουργού της Λιβύης μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Al Arabiya. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες ο Μαχμούντ Τζιμπρίλ υπήρξε προσωρινός πρωθυπουργός, για λίγους μόνο μήνες το 2011, οπότε και υπήρχε εμφύλιος στη χώρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι ήταν διασωληνωμένος ήδη εδώ και ημέρες και πως τελικά κατέληξε.

Να σημειώσουμε ότι στην δική μας χώρα είχαμε το πρωί της Κυριακής (5/4) δύο ακόμα θύματα του ιού. Πόσοι είναι συνολικά οι νεκροί στην Ελλάδα, μέχρι τώρα;

Από τον πρώην πρωθυπουργό της Λιβύης στον Sergio Rossi που επίσης είναι νεκρός από κορωνοϊό

Θρήνος επικρατεί στον κόσμο της μόδας μιας και έγινε γνωστό πως πέθανε ο Sergio Rossi από κορωνοϊό. Ο κορυφαίος designer έχτισε ένα από τα πιο πολυτελή labels παπουτσιών της Ιταλίας και ενέπνευσε γενιές σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Gianvito.

Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Riccardo Sciutto – ο οποίος βρίσκεται στην εταιρεία από τον Απρίλιο του 2016 – ανακοίνωσε τα νέα το πρωί της 3ης Απριλίου, σύμφωνα με το WWD. “Ήταν μεγάλη χαρά μου που τον γνώρισα. Ήταν ο πνευματικός μας οδηγός και θα είναι από σήμερα περισσότερο από ποτέ.”

Sergio Rossi

Ο Sciutto συνέχισε να επαινεί την επιχειρηματική δραστηριότητα του Rossi, αλλά και την ικανότητά του να αξιοποιεί τις ευαισθησίες των γυναικών.

“Ο σχεδιαστής αγαπούσε τις γυναίκες και ήταν σε θέση να συλλάβει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας με έναν μοναδικό τρόπο”, εξήγησε. "Δεν ήταν ποτέ υπερβολικός, και ήταν πάντα καλόγουστος. Τα παπούτσια του ήταν πάντα ευκολοφόρετα και δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος μέχρι να γίνουν τέλεια. Δεν ήταν ένα απλό αξεσουάρ γι ‘αυτόν. Μου είπε μία φορά ότι ήθελε να δημιουργήσει την τέλεια επέκταση του ποδιού μιας γυναίκας".