"Ντροπή" - Ξεσπά ο "Παπά Γρηγόρης" από τις Άγριες Μέλισσες - Τι συνέβη;

Το μήνυμα που έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ένα δικό του μήνυμα θέλησε να δώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο "Παπά Γρηγόρης" από τις Άγριες Μέλισσες, όπου ξεσπά και χαρακτηρίζει κάποια άτομα "ντροπή". Τι συνέβη ακριβώς;

Ο «παπά Γρηγόρης» που γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και τον είδαμε να είναι πιο εξοργισμένος από ποτέ, θέλοντας να τονίσει την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στο κοινό του.

Ξεσπά ο "Παπά Γρηγόρης" από τις Άγριες Μέλισσες - Όλα όσα ανέφερε

Αυτό που τον έκανε έξαλλο είναι οι άνθρωποι που πετούν τα ζωάκια στους κάδους, ειδικά μετά τα όσα ακούστηκαν για τα ζώα και τον ιό, που ωστόσο διέψευσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Εξοργισμένος αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό του, «Εσύ; Θα πετούσες το παιδί σου στα σκουπίδια; Τη μητέρα σου στο δρόμο; Ε; Το σκύλο και τη γάτα σου γιατί τα πετάς; Δεν ανήκουν στην οικογένεια; Ντροπή, ντροπή. Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας είμαστε πιο υπεύθυνοι απέναντι στις ψυχές που έχουμε δίπλα μας».

Ο "Παπά Γρηγόρης" αποκαλύπτει την πραγματική του ζωή

«Στα 12 μου ζύγιζα 120 κιλά. Ήταν πάρα πολλά! Πήγαινα από το σπίτι στο σχολείο και έπαιρνα κάθε μέρα δύο σοκολατίνες και δύο τυρόπιτες. Με αποτέλεσμα όχι να μην χωράω στα ρούχα μου, αλλά να μην χωράω στο θρανίο…».

«Είμαι λαίμαργος. Έπαθα παραμόρφωση στα πόδια από το βάρος, είχαν στραβώσει τα πόδια μου σε σημείο που δεν περπατούσα με τη φτέρνα και ο αστράγαλος ακουμπούσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να μου σπάσουν τα κόκκαλα, να γίνει επέμβαση ώστε να έρθουν τα οστά στη θέση τους… Μετά την επέμβαση, φοβήθηκα και έχασα τριάντα κιλά μέσα σε έξι μήνες». Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του και τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.