Η συγκινητική έκκληση της Μαίρη Λίντα - Τι ζητάει από τον κόσμο;

Τι ανέφερε για το Γηροκομείο Αθηνών;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συγκινητική έκκληση της Μαίρη Λίντα - Τι ζητάει από τον κόσμο;

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα θέλησε να κάνει μια έκκληση που συγκίνησε! Τι είναι αυτό που ζητάει από τον κόσμο; Τι ανέφερε για το Γηροκομείο Αθηνών; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε.

«Βοηθήστε μας». Το δικό της μήνυμα στέλνει μέσω της εφημερίδας Espresso και του Νίκου Νικόλιζα η Μαίρη Λίντα από το Γηροκομείο Αθηνών.

Λίγες ημέρες μετά την έκκληση που απηύθυνε η διοίκηση του ιδρύματος για είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι ηλικιωμένοι οι οποίοι φιλοξενούνται εκεί, η θρυλική τραγουδίστρια, η οποία έγραψε καλλιτεχνική ιστορία τόσο μόνη της όσο και με τον αξέχαστο Μανώλη Χιώτη, θέλησε να μοιραστεί τις δικές της ανησυχίες γι’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουν η Ελλάδα και ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Η συγκινητική έκκληση της Μαίρη Λίντα - Όλα όσα είπε

«Θα ήθελα ο κόσμος να βοηθήσει το ίδρυμα. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που έχουν ανάγκες και θα ήθελαν μια βοήθεια. Αυτό ας το κοιτάξει ο κόσμος. Δεν ζητάει το ίδρυμα κάτι παραπάνω από τα καθημερινά που χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι εδώ. Μακαρόνια, αντισηπτικά μαντιλάκια, μάσκες και διάφορα άλλα είδη που έχουμε ανάγκη. Προσωπικά, ως Μαίρη Λίντα, δεν ζητάω απολύτως τίποτα για μένα. Δόξα τω Θεώ είμαι γερή και δυνατή. Έχω την κόρη μου και μου φέρνει τα πάντα. Με φροντίζει καθημερινά.

Εδώ, στο ίδρυμα, έχω φίλους γιατρούς και ανθρώπους δικούς μου. Δεν το βλέπω ως γηροκομείο, αλλά σαν το σπίτι μου. Είναι εξαίρετοι όλοι οι άνθρωποι που μας φροντίζουν. Περνάω υπέροχα και θέλω να το πιστέψετε αυτό. Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί η φιλοξενία σε γηροκομείο. Λένε “πήγε στο γηροκομείο η Λίντα”! Μα γιατί να μην έρθω εδώ; Είναι υπέροχο το περιβάλλον και τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους. Είναι τόσο δοτικό το προσωπικό εδώ που με συγκινούν καθημερινά με την περιποίησή τους. Ζω σαν στο σπίτι μου.

Φοβάμαι πάρα πολύ γι’ αυτή τη νέα ασθένεια, όπως όλος ο πλανήτης. Όμως λέω “εμένα δεν πρόκειται να με βρει ο κορωνοϊός. Είμαι κοντή” και γελάω μόνη μου. Ίσως να είναι και μια δοκιμασία από τον Θεό όλο αυτό που βιώνουμε. Έχουμε χάσει την πίστη μας και τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερόμαστε στη φύση, στους συνανθρώπους μας και σε όλα όσα μας έδωσε ο Πανάγαθος», είπε η Μαίρη Λίντα.

Να σημειωθεί πως η διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών έχει κάνει γνωστό με σχετική ανακοίνωση πως υπάρχουν ανάγκες για τα εξής είδη: αντισηπτικά, μάσκες, πετρέλαιο, τρόφιμα (φρυγανιές, ζάχαρη, βούτυρο, καφές, χυλοπίτες, κριθαράκι, πένες, ξίδι, ντοματοπολτοί, αλάτι, μπισκότα), πάνες, μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, κρεμοσάπουνα, υποσέντονα, πάνες βρακάκια, καθαριστικά, χλωρίνη, wettex, σφουγγάρια μπάνιου και σφουγγαρίστρες. Δείτε επίσης την τραγουδίστρια και τις άλλες δηλώσεις της μέσα από το γηροκομείο, που προκάλεσαν ρίγος συγκίνησης!