O Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον της σειράς

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον της σειράς

O Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον της σειράς. Τι μας περιμένει σύμφωνα με τον τηλεοπτικό Μελέτη; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε στη Μαρία Ανδρέου και το περιοδικό “ENJOY” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια εξέλιξη που περιμένει με αγωνία το κοινό της σειράς.

Στον Μελέτη, πέρα από τον Κλεομένη, έρχεται κατά πάνω του και μια μεγάλη αλήθεια. Η Ανέτ είναι η μητέρα του; Και η Πηνελόπη η ξαδέρφη του;

Για την Ανέτ, όπως έχουμε δει, ο Μελέτης έχει έναν αόρατο σεβασμό. Μακάρι να είναι όντως η μητέρα του, γιατί αυτό το παλικάρι, από το να εκτελεί εντολές φόνων από τον Δούκα, θα έχει μια καλύτερη τύχη και μοίρα.

O Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τις Άγριες Μέλισσες και τον χαρακτήρα του

"Από την άλλη, σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Μελέτης μάθει ότι είναι γιος της Ανέτ. Θα συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, ότι μαχαίρωσε τον θείο του, ότι έκανε έρωτα με την πρώτη του ξαδέρφη και ότι όλα αυτά ο Δούκας, πέρα από την Πηνελόπη, τα ήξερε και τα άφησε να συμβούν.

Σκέφτομαι πολλές φορές, ο Μελέτης θα δεχτεί για μάνα του την Ανέτ ή θα της τα πει έξω από τα δόντια που τον παράτησε; Το μυστικό, αν αποκαλυφθεί, θα τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο; Γιατί, αυτομάτως, αυτό που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, η Πηνελόπη και η αγάπη της, θα πρέπει ρεαλιστικά να σταματήσει. Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;" Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος μπήκε στην κουζίνα πριν από λίγες ημέρες και μας έδειξε πως να φτιάξουμε ένα λαχταριστό Πρωινό!

"Αισθάνομαι εγκλωβισμένος" λέει ο Μελέτης - Πότε γυρνά η σειρά;

"Έχει αλλάξει η καθημερινότητα για όλους μας, αλλά πιστεύω ότι οι μέρες θα περάσουν και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα [...] Είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες δεν σταματούν να συνομιλούν, ακόμα και από απόσταση.

“Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια ενημέρωση όσον αφορά στα γυρίσματα και πότε θα ξεκινήσουν. Ο χώρος που εργαζόμαστε είναι ένας χώρος με πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν είμαστε απομονωμένοι κάπου” είπε χαρακτηριστικά.