Η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει τι είναι αυτό που δεν της κάνει πια στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει τι είναι αυτό που δεν της κάνει πια στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Νικολέττα Ράλλη περνάει μια από τις πιο γλυκές και ονειρικές στιγμές της ζωής της, καθώς περιμένει πως και πως τον ερχομό του μωρού της. Αυτή τη φορά η ίδια αποκαλύπτει τι είναι αυτό που δεν της κάνει πια στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αυτές τις ημέρες μένει μέσα στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την πανδημία. Άλλωστε έτσι προστατεύει και το νέο μέλος της οικογένειας που θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

Όλα όσα είπε η Νικολέττα Ράλλη για τα ρούχα που δεν της κάνουν πια στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ίδια κάνει αρκετά Q&As αυτόν τον καιρό, μιας και μένει σπίτι της, ενώ φροντίζει και να ενημερώνει τους ακόλουθούς της κάνει ώστε να περάσει ευχάριστα η ώρα της.

Χθες μια διαδικτυακή της φίλη της ζήτησε να της προτείνει ρούχα για να φοράει στην περίοδο της εγκυμοσύνης με την Νικολέττα Ράλλη να απαντά: «Oversized T-shirt αλλιώς πάρε από τον καλό σου τα T-shirt του. Δε ξέρω για εσένα αλλά εγώ δε μπορώ να βάλω με τίποτα παντελόνι ή φόρμα εκτός κι αν ανεβαίνει μέχρι τη μασχάλη».

Πότε θα έρθει στον κόσμο το μωράκι της Νικολέττας Ράλλη και του Μιχάλη Ανδρούτσου;

Η παρουσιάστρια λοιπόν κάνοντας Q&A κλήθηκε να απαντήσει και στο πότε περιμένει να έρθει στον κόσμο το μωρό της, με την ίδια φυσικά να απαντά στην συγκεκριμένη ερώτηση με πλήρη ειλικρίνεια.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε λίγους μονάχα μήνες, καθώς θα γεννήσει τον Ιούνιο. Να πούμε βέβαια ότι η Ράλλη δεν είναι η μόνη που απάντησε σε ερωτήσεις στα social media καθώς μια αποκάλυψη είχαμε και από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, που μας είπαν ποιος από τους δύο είπε πρώτος σ'αγαπάω.

Ορίστε και η σχετική ανάρτηση στο Instagram

Νικολέττα Ράλλη