Κατερίνα Καινούργιου: Οι νέες φωτογραφίες από τη συγκατοίκησή της με τον Φίλιππο Τσαγρίδη

Έτσι περνάει ο χρόνος ανώδυνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι νέες φωτογραφίες από τη συγκατοίκησή της με τον Φίλιππο Τσαγρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα στο σπίτι του καλού της, και έτσι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες από την συγκατοίκηση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι από τους ανθρώπους που έχουν ακολουθήσει με μεγάλη αυστηρότητα τα περιοριστικά μέτρα και μένει στο σπίτι αποφεύγοντας όλες τις περιττές μετακινήσεις.

Η καθημερινότητά της βέβαια έχει επιστρέψει ως ένα βαθμό στην κανονικότητά της, μιας και η εκπομπή της «Ευτυχείτε», επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του Open μετά από μία εβδομάδα αποχής.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο έχει επιλέξει να περάσει αυτή την καραντίνα στο σπίτι του αγαπημένου της, Φίλλιπου Τσαγκρίδη προκειμένου να μην είναι μόνη της στο σπίτι και όπως δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περνάει υπέροχα!

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί, μιας και πλέον έχουν την άνεση να το κάνουν χωρίς τόσες πολλές υποχρεώσεις από την ρουτίνα τους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μερικές ιδέες σχετικά με το τι μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι προκειμένου να περάσει δημιουργικά το χρόνο του.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου

Ετοιμαστείτε να πάρετε κι εσείς μερικές ιδέες από το πώς περνάει το χρόνο της η αγαπημένη παρουσιάστρια στο σπίτι του καλού της.

Κατερίνα Καινούργιου γυμναστική

Φαίνεται πως βρήκε και εκείνη με τη σειρά της, όπως έχουν ήδη κάνει πολλοί celebrities, την ευκαιρία να γυμναστεί στο σπίτι και όπως γράφει και η ίδια, να "ξεσκουριάσει".

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι

Μοιράστηκε τη συλλογή της με τα διαφορετικά είδη τσαγιού και βοτάνων που έχει στο σπίτι της.

Κατερίνα Καινούργιου καραντίνα

Το πανέμορφο νυσταγμένο σκυλάκι της.

Κατερίνα Καινούργιου instagram

Και φυσικά την υπέροχη γιαγιά της, η οποία όπως φαίνεται της λείπει πάρα πολύ!