H Jennifer Aniston συγκινεί - Το δώρο που έκανε σε νοσοκόμα με κορωνοϊό

Η κίνηση που έγινε viral

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Jennifer Aniston συγκινεί - Το δώρο που έκανε σε νοσοκόμα με κορωνοϊό

H Jennifer Aniston συγκινεί με την μοναδική της κίνηση που έγινε viral σε όλα τα μέσα δικτύωσης. Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το δώρο που αποφάσισε να κάνει σε νοσοκόμα με κορωνοϊό.

Η Jennifer Aniston είναι η τελευταία σταρ που απέτισε φόρο τιμής στους εργαζομένους στην Υγεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και μάλιστα συγκέντρωσε και πολλά θετικά σχόλια για αυτό.

Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε σε μια από τις τελευταίες εκπομπές του «Jimmy Kimmel Live!» και είπε πολλά για την καραντίνα και τον νέο τρόπο ζωής που υιοθέτησε και εκείνη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς περνάει η ίδια τις ημέρες της στο σπίτι, λέγοντας πως πλένει πιάτα και οργανώνει τις ντουλάπες της, αλλά και ότι γεννήθηκε αγοραφοβική και δεν έχει πρόβλημα με την απομόνωση. Ωστόσο, έχετε δει ποτέ το σπίτι της Jennifer Aniston;

Στη συνέχεια, έκανε έκπληξη στην νοσοκόμα Kimball Fairbanks μέσω βιντεοκλήσης. Η εν λόγω νοσοκόμα που εργάζεται σε νοσοκομείο της Γιούτα, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, και ως λάτρης της γνωστής ηθοποιού η χαρά της όταν την είδε ήταν απερίγραπτη.

Το συγκινητικό δώρο της Jennifer Aniston στην νοσοκόμα με κορωνοϊό

Μιλώντας ωστόσο στην ίδια και στην εκπομπή, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να χωριστεί από την οικογένειά της μέχρι να γίνει καλά, ώστε να τους κρατήσει υγιείς. «Γεια σου, γλυκιά μου, χαίρομαι που σε γνωρίζω», της λέει η Jennifer Aniston από το σπίτι.

«Απλά θέλω να πω, ο Θεός να σε έχει καλά και όλους εσάς που είστε εκεί έξω και κάνετε αυτό που κάνετε. Δεν ξέρω πως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλα αυτά που κάνετε, βάζοντας την υγεία σας σε κίνδυνο. Είστε απίστευτοι», τόνισε.

Η 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι η νοσοκόμα θα λάβει δώρο μια επιταγή με $10.000 για να ξοδέψει σε αγορά τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ τόνισε πως και οι συνάδελφοί της στο νοσοκομείο θα λάβουν επίσης vouchers.