Jennifer Aniston:Δεν φαντάζεστε πόσο έκανε για να την ρίξει στο κρεβάτι ο Brad Pitt - Τον έψησε!

Κανονικό ψηστήρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Jennifer Aniston:Δεν φαντάζεστε πόσο έκανε για να την ρίξει στο κρεβάτι ο Brad Pitt - Τον έψησε!

Μια αποκάλυψη ήρθε αναφορικά με την σχέση της Jennifer Aniston η οποία έψησε κανονικά τον Brad Pitt καθώς τον άφησε να περιμένει (για αυτό που όλου φανταζόμαστε) για αρκετούς μήνες. Δεν φαντάζεστε για πόσο!

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν από εκείνα τα ζευγάρια που όλοι μας θέλουμε να είναι και πάλι μαζί. Μπορεί αυτό να μην είναι - τουλάχιστον ακόμα - στον ορίζοντα, ωστόσο οι δυο τους πάντα μιλάνε με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο, αλλά και για τα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η ηθοποιός έκανε τον κούκλο πρώην άντρα της να περιμένει όσο κρατά και μια εγκυμοσύνη! 9 ολόκληρους μήνες.

"Ακούγεται μάλλον απίθανο να αφήσει κάποια γυναίκα τον Μπραντ να περιμένει 9 μήνες, κι όμως η Τζεν το έκανε" είπε στην Mirro άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός - που πρόσφατα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τα Φιλαράκια - πίστευε ότι θα ήταν καλύτερο για την σχέση τους να περιμένουν.

Από το ψήσιμο που έκανε στον Brad Pitt η Jennifer Aniston στο δώρο της σε νοσοκόμα - Δεν φαντάζεστε την κίνησή της

Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε σε μια από τις τελευταίες εκπομπές του «Jimmy Kimmel Live!» και είπε πολλά για την καραντίνα και τον νέο τρόπο ζωής που υιοθέτησε και εκείνη.

Στην εκπομπή ήρθε και μια όμορφή έκπληξη στην νοσοκόμα Kimball Fairbanks.

Η εν λόγω νοσοκόμα που εργάζεται σε νοσοκομείο της Γιούτα, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, και ως λάτρης της γνωστής ηθοποιού η χαρά της όταν την είδε ήταν απερίγραπτη.