Τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για Κανάκη - Αρναούτογλου - «Ο κλέψας του κλέψαντος...»

Πήρε και αυτός θέση για την κόντρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για Κανάκη - Αρναούτογλου - «Ο κλέψας του κλέψαντος...»

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Αντώνη Κανάκη και έτσι έκανε μερικά καυστικά σχόλια και για τους δύο αλλά και για όσα επικρατούν στην τηλεόραση όπου όπως είπε επιβιώνει «ο κλέψας του κλέψαντος».

Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης για τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε με τη σειρά του να κάνει το δικό του σχόλιο πάνω σε όσα βλέπει να διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην ελληνική τηλεόραση, με τον δικό του ιδιαίτερο τόνο.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει όλο το σχετικό ρεπορτάζ για όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για την κόντρα των δύο παρουσιαστών.

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Αυτό περίπου γίνεται και στην τηλεόραση, κυρία μου. Εκεί να δεις κλεψιά. Ο κλέψας του κλέψαντος. Από πού να ξεκινήσουμε. Στα σκηνικά, στα format, στα τηλεπαιχνίδια, στις lifestyle εκπομπές, στις ειδήσεις, στα show; Υπάρχει πραγματικά κάτι τόσο μοναδικό που να μη σας θυμίζει κάτι άλλο;

Και πάμε τώρα στο επίμαχο θέμα. Το πόσα μηνύματα δέχτηκα και ‘γω εκείνο το βράδυ από φίλους, που μου είπαν «βλέπεις τον Γρηγόρη που κάνει τον Κανάκη», δεν λέγεται. «Φόρεσε καπέλο και t-shirt, μέχρι και το «λάμδα» λέει πιο παχύ» μου έστειλε κάποιος.

Και την άλλη μέρα μαθαίνω και ‘γω μαζί με σας ότι ο Αντώνης πειράχθηκε τόσο πολύ που έκανε λόγο για "ξεδιάντροπη αντιγραφή" είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο παρουσιαστής: