Η κόρη του Αντώνη Κανάκη είναι και πάλι στο τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα

Και θέλει... δική της εκπομπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κόρη του Αντώνη Κανάκη είναι και πάλι στο τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα

Η κόρη του Αντώνη Κανάκη πρωταγωνίστησε στο τρέιλερ της προηγούμενης εβδομάδας και το έπος φαίνεται πως συνεχίζεται και σε αυτή, αφού η μικρή έχει πάλι κεντρικό ρόλο και αυτή τη φορά ζητάει από τον μπαμπά της να κάνει τη δική της εκπομπή!

Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα με ακόμη μία απολαυστική εκπομπή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Youtube, όπου θα μεταδοθεί ζωντανά.

Το νέο τρέιλερ έχει και πάλι πρωταγωνίστρια την κόρη του Αντώνη Κανάκη, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων, με τον παρουσιαστή να ρωτάει τη μικρή τι έχει σκοπό να κάνει απόψε.

Εκείνη στην αρχή του απαντάει: «Θα κάνω τη δική μου εκπομπή μπαμπά» και όταν στη συνέχεια της λέει ο μπαμπάς της ότι σήμερα έχει Ράδιο Αρβύλα απαντάει: «Αφαιρέθηκα μπαμπά»!

Σήμερα Δευτέρα θα μεταδοθεί το 4ο ζωντανό live streaming επεισόδιο “Ράδιο Αρβύλα" στο κανάλι της εκπομπής στο

Youtube: Radio Arvyla Official, στις 10 το βράδυ ακριβώς.

Όλη η επικαιρότητα αυτών των ιδιαίτερων ημερών με σάτιρα και χιούμορ, αναγκαίo όσο ποτέ.

Ακολουθεί το τρέιλερ της σημερινής εκπομπής (το τελευταίο της «τριλογίας»):

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μία ένταση ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου.

Τι είχαμε δει στο προηγούμενο τρέιλερ με τη μικρή

Το τρέιλερ που δημοσίευσε, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, σχολίαζε φυσικά τον κορωνοϊό, που είναι το θέμα που συζητούν όλοι καθημερινά.

Μιας και μιλάμε για τους Ράδιο Αρβύλα και την εκπομπή τους που σαρώνει στα social media, δείτε την σκηνή έπος από το προηγούμενο επεισόδιο. Ο Σερβετάς έγινε Χριστίνα Μπόμπα και προκάλεσε "εγκεφαλικά".