Μάρκος Σεφερλής: Το δημόσιο του ευχαριστώ για την "φωτιά" που έβαλε στον ANT1

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρκος Σεφερλής: Το δημόσιο του ευχαριστώ για την

Ο Μάρκος Σεφερλής απογείωσε τα νούμερα του ANT1 με τον ίδιο να λέει ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όσους παρακολούθησαν την επιθεώρησή του, η οποία προβλήθηκε στο κανάλι.

Όπως ήδη σας γράψαμε ο ANT1 έκανε την πιο έξυπνη κίνηση με τον Μάρκο Σεφερλή, που απογείωσε τα νούμερα του σταθμού. Τώρα ο ίδιος θέλησε με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να στείλει ένα δημόσιο ευχαριστώ, τόσο από την πλευρά του, όσο φυσικά και από την πλευρά των συνεργατών του.

Να πούμε ότι το κανάλι πρόβαλε την επιθεώρηση του Σεφερλή "Ζητείται σεφ της κωμωδίας" και ο ηθοποιός θέλησε να δώσει ένα μήνυμα για την στήριξη που έλαβε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό είναι το δημόσιο ευχαριστώ του Μάρκου Σεφερλή για τα νούμερα "φωτιά" στον ANT1

Ειδικότερα λοιπόν στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία και στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το μήνυμά του ευχόμενος σε όλους να έχουν ένα ευτυχισμένο 2020, αλλά και να διεσκαεδάζουν.

"Όλοι μου οι συνεργάτες κι εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε πολύ για την τεράστια ανταπόκριση που δείξατε χτες το βράδυ στην πρώτη μετάδοση της παράστασης «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΦ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ» από τον ΑΝΤ1, αλλά και για τα εκατοντάδες μηνύματα που στείλατε και ακόμα στέλνετε σε όλους μας εκφράζοντας την αγάπη σας για εμάς, αλλά και την χαρά σας γι’ αυτό που σας προσφέρουμε!

Κι αφού εξακολουθούμε να μένουμε σπίτι, σας ενημερώνω ότι η παράσταση υπάρχει ήδη στο YouTube, οπότε όσοι θέλετε να την ξαναδείτε και να την ξαναδείτε, έχετε πια αυτήν την ευχέρεια! Και πάλι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και σας υποσχόμαστε ακόμα πιο πολύ γέλιο το καλοκαίρι με την παράσταση «Ευτυχισμένο το 2020»! Καλή διασκέδαση! " έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που ακολουθεί.