Συγκλονίζει το νέο μήνυμα της Δανάης Μπάρκα στο Instagram - «Ενώ ξύπνησα έτοιμη να γκρινιάξω, για τον πυρετό..»

Ti έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει το νέο μήνυμα της Δανάης Μπάρκα στο Instagram - «Ενώ ξύπνησα έτοιμη να γκρινιάξω, για τον πυρετό..»

Συγκλονίζει το νέο μήνυμα της Δανάης Μπάρκα στο Instagram. «Ενώ ξύπνησα έτοιμη να γκρινιάξω, για τον πυρετό, για τον εγκλεισμό, για όλα κάπως σαν αναλαμπή σκέφτηκα τους ανθρώπους που υποφέρουν πραγματικά» έγραψε αρχικά.

Η ηθοποιός μένει στο σπίτι της και τηρεί και εκείνη με την σειρά της τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να προστατέψει τον οργανισμό τους και τους γύρω τους από τον κορωνοίό.

Η ηθοποιός που έχει εμφανίσει τα συμπτώματα είπε πως δεν έχει κάνει το τεστ και δεν ξέρει αν είναι ιός ή κάποια άλλη ίωση που την ταλαιπωρεί πάντως συμπεριφέρεται σαν να τον έχει.Τι είπε για τα συμπτώματα του κορωνοϊού η Δανάη Μπάρκα;

Ωστόσο σήμερα έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση για τους ανθρώπους που υποφέρουν πραγματικά.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα

Εκδρομή. Και ενώ ξύπνησα έτοιμη να γκρινιάξω, για τον πυρετό, για τον εγκλεισμό, για όλα… κάπως σαν αναλαμπή σκέφτηκα τους ανθρώπους που υποφέρουν πραγματικά, τους ανθρώπους που δεν έχουν την πολυτέλεια μιας βεράντας, τους ανθρώπους που δίνουν μάχη για την ζωή τους – και για την ζωή κάποιων άλλων- τους ανθρώπους που είναι ολομόναχοι και δεν έχουν μια αγκαλιά να κρατηθούν, τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάρουν τηλέφωνο την μαμά τους να παραπονεθούν -δεν την έχουν και τους λείπει- και όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας εκεί έξω που μπορεί όντως να μην περνάνε καλά.

Οποτε χαμογέλασα, κοίταξα τον ουρανό, σκέφτηκα ότι μετά από όλο αυτό θα βρεθώ με αυτούς που αγαπάω, θα μπω στην αγκαλιά τους και θα κάτσω εκεί όση ώρα θέλω και έβαλα υποσημείωση στο μυαλό μου «να μην ξεχνάω να δείχνω την αγάπη μου στους δικούς μου αλλά και στους γύρω μου γιατί δεν ξέρω τι περνάει ο καθένας και τι έχει ζήσει». Ε παιδιά ξέρετε τι;

Είναι μονόδρομος η αισιοδοξία.

Αυτή την στιγμή δεν έχουμε παρά να μείνουμε ενωμένοι και πειθαρχημένοι έτσι ώστε μετά να αισθανόμαστε περήφανοι που το καταφέραμε!

Όλα καλά! Καλημέρα», έγραψε στην ανάρτηση της.