Τζένη Θεωνά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου της - Έγινε ενός!

Ας όψεται η πανδημία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Θεωνά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου της - Έγινε ενός!

Ενός έγινε ο γιος της Τζένης Θεωνά με την ηθοποιό να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του, τα όποια λόγω και των συνθηκών τα περάσαν σε... καραντίνα μέσα στο σπίτι! Δείτε το γλυκό μήνυμα που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο μικρός Αρίωνας, όπως είναι το όνομα του γιου της είχε τα πρώτα του γενέθλια με την όμορφή ηθοποιό και τον Δήμο Αναστασιάδη να τα περνάμε, που αλλού; Μα φυσικά στο σπίτι.

Ωστόσο η ηθοποιός μας έδωσε και μια γεύση από το πως τα περάσανε δείχνοντας μας μάλιστα και την τούρτα του μικρού.

"Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του!

Και μέσα σ' ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα!
Αρίωνα Σ' Αγαπάμε!" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Για τον γιο της που επίσης λέγεται Αρίωνας μίλησε και η Κατερίνα Καραβάτου. Δείτε την φράση που είπε και μας έκανε να κλάψουμε.

Από τα πρώτα γενέθλια του γιου της Τζένης Θεωνά, που έγινε ενός στην πρώτη βόλτα που είχε πάει το μωράκι!

Η Τζένη Θεωνά, προ κορωνοίού φυσικά μας είχε δείξει και μια φωτογραφία από την πρώτη βόλτα του μωρού της, με την ίδια να παίρνει τόσο το μωράκι, όσο και τα κατοικίδια της οικογένειας για ένα περίπατο.

Η ηθοποιός λοιπόν μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία δείχνοντάς μας τις όμορφες στιγμές που είχαν περάσει.

Τζένη Θεωνά βόλτα γιος