Χρήστος Φερεντίνος: Έβαλε μάσκα και βγήκε έξω - Που πήγε

Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Φερεντίνος: Έβαλε μάσκα και βγήκε έξω - Που πήγε

Ο Χρήστος Φερεντίνος έβαλε μάσκα και βγήκε έξω. Που πήγε ο γνωστός παρουσιαστής με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας που χρειαζόμαστε όλοι για να κυκλοφορούμε έξω και να κάνουμε τις δουλειάς μας πλέον;

Οι στιγμές που ζούμε είναι απίστευτες και όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα κι αν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας για πολύ καιρό τα πράγματα δεν θα είναι ίδια.

Ο Χρήστος Φερεντίνος πήγε σήμερα στην τράπεζα, φορώντας μάσκα γυαλιά και κουκούλα. Έβγαλε μια φωτογραφία και αναρωτήθηκε αν πριν από λίγο καιρό θα τολμούσε κανείς να μπει στην τράπεζα κάπως έτσι.

Η αλήθεια είναι ότι αν γινόταν αυτό ένα ή δυο μήνες μάλλον δεν θα τον είχαν αφήσει να μπει κάπως έτσι μέσα στο κατάστημα. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις με τον παρουσιαστή τον Alpha

«Το ότι θα έμπαινα σε τράπεζα έτσι και θα με εξυπηρετούσαν ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας» έγραψε στην ανάρτηση του ο παρουσιαστής.

Δείτε την ανάρτηση του:

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Φερεντίνο που βγήκε έξω με μάσκα

Ο Χρήστος Φερεντίνος (Ιωάννινα 1969) είναι Έλληνας παρουσιαστής. Έγινε γνωστός ως ο κατεξοχήν παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών της Ελληνικής τηλεόρασης, αναλαμβάνοντας όμως ρόλο παρουσιαστή και σε πολλές άλλες εκπομπές. Κάποιες από τις διασημότερες εκπομπές που έχει παρουσιάσει ήταν το Deal, Fort Boyard και Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης. Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Άκου να Δεις η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.