MasterChef: Η Κατερίνα "καρφώνει" την Μαρία - «Είναι κοριτσάκι δεν καταλαβαίνει»

Αδιανόητα καρφιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η Κατερίνα

Η Κατερίνα από το MasterChef "καρφώνει" την Μαρία λέγοντας πως «είναι κοριτσάκι δεν καταλαβαίνει». Για το γεγονός πως στολίστηκε και έβαλε τα καλά της στην έξοδο που είχαν μετά την νίκη τους στην ομαδική.

Η Κατερίνα Λένη δεν ντρέπεται να πει ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του MasterChef και πάντα τα λέει έξω από τα δόντια. Στο σημερινό επεισόδιο, τα έβαλε με την Μαρία Μπέη, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε έξω μετά τη νίκη της ομάδας στην τελευταία δοκιμασία.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει.

Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης, εντάξει, τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα Λένη. Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Πριν την Μαρία η Κατερίνα ωστόσο είχε "καρφώσει" και τον Γιώργο

H Κατερίνα "κάρφωσε" ξανά τον Γιώργο στο MasterChef, λέγοντας πως είναι «είναι υποχθόνιος». Η κόντρα των δύο παικτών φουντώνει ξανά με την πρώτη να τον αδειάζει συνεχώς στην κάμερα.

Μπλε και κόκκινη ομάδα διάλεγαν τους παίκτες τους. Αρχηγός της μπλε ο Διονύσης και της κόκκινης η Κατερίνα.

Ωστόσο, κατά την επιλογή των παικτών από τους αρχηγούς, ο Διονύσης ανέφερε ότι άφησε τον Γιώργο για το τέλος, αφού η Κατερίνα τού είχε πει ότι δεν θα τον διαλέξει στην ομάδα της.

Ο παίκτης πήγε στην ομάδα του Διονύση. Ο Γιώργος είπε τα πράγματα όπως έγιναν και η Κατερίνα δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να τον «αδειάσει» στην κάμερα.

Δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Δεν λέω ότι δεν τον γουστάρω μαγειρικά. Έχει διαφορά! Είναι υποχθόνιος. Άλλωστε, κάποια στιγμή στο σπίτι μου έδειξε και την πόρτα».