Θλίψη! Πέθανε η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν

Είχε παίξει στον Τζέιμς Μπόντ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλίψη! Πέθανε η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ «Πούσι Γκαλόρ» τη δεκαετία του 1960. Έφυγε σε ηλικία 94 ετών.

Η Όνορ Μπλάκμαν απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, στο σπίτι της στο Σάσεξ της νότιας Αγγλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εστάλη στην εφημερίδα Guardian από την οικογένειά της.

«Εκτός από λατρεμένη μητέρα και γιαγιά, η Όνορ ήταν μια ηθοποιός με αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο, συνδυάζοντας εκπληκτικά την ομορφιά με το μυαλό και τη σωματική ικανότητα, μαζί με τη μοναδική φωνή της και την εργασιακή ηθική της» τόνισε η οικογένειά της.

Η Μπλάκμαν ερμήνευσε τον ρόλο της Πούσι Γκαλόρ στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» του 1964. Το 1961 είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική, κατασκοπευτική σειρά «Οι εκδικητές». Θλίψη προκαλεί και η είδηση του θανάτου μιας άλλης ηθοποιού σήμερα

Ποια ήταν η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν που πέθανε σήμερα

Η Όνορ Μπλάκμαν(αγγλικά: Honor Blackman),(22 Αυγούστου 1925), ήταν Αγγλίδα ηθοποιός. του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με πιο γνωστούς ρόλους, αυτής της Κάθυ Γκέιλ, στο τηλεοπτικό σήριαλ "Οι Εκδικητές" (1962-64), και της Πούσυ Γκάλορ στην ταινία "Ο Χρυσοδακτύλος"(Τζέιμς Μποντ) (1964).

H Blackman γεννήθηκε στο Plaistow. Ο πατέρας της, Frederick Blackman, ήταν στατιστικός υπάλληλος της δημόσιας διοίκησης. Παρακολούθησε το Δημοτικό Σχολείο του Βορείου Ealing και το Δημοτικό Σχολείο Ealing County για τα κορίτσια .

Για τα 15α γενέθλιά της, οι γονείς της έδωσαν μαθήματα δράσης και άρχισε να εκπαιδεύεται στη Σχολή Μουσικής και Δράμας Guildhall το 1940. Ενώ φοιτούσε στη Σχολή Guildhall, η Blackman εργάστηκε ως βοηθός γραφείου για το Home Office. Μετά την αποφοίτησή της, ήταν μια understudy στο παιχνίδι West The Guinea Pig . Το 1947 εμφανίστηκε στον Πατρικ Χαστίνγκινγκ (The Blind Goddess) στο Θέατρο Απόλλων.