MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι έκαναν στον εξώστη - Τους "κάρφωσε" ο Γιώργος

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι έκαναν στον εξώστη - Τους

Δεν φαντάζεστε τι έκαναν στον εξώστη του MasterChef. Τους "κάρφωσε" ο Γιώργος. Οι παίκτες έκαναν μια απαράδεκτη κίνηση και εκείνος ξέσπασε στην κάμερα εξηγώντας τι πραγματικά έκαναν.

Η ομάδα που ηττήθηκε ήταν η κόκκινη και στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν εκείνους τους δυο που θα βρεθούν σε αποχώρηση και θα δώσουν μάχη.

Οι δυο παίκτες που πήραν τις περισσότερες ψήφους και έδωσαν μάχη στη διαδικασία αποχώρησης ήταν ο Κώστας και ο Ηλίας. Όσο όμως οι δυο παίκτες μαγειρεύαν πάνω στον εξώστη είχε στηθεί ένα άλλο παιχνίδι και το αποκάλυψε με φανερό εκνευρισμό ο Γιώργος.

Συγκεκριμένα στοιχημάτιζαν γράφοντας σε ένα χαρτί ποιος από τους δυο παίκτες θα ήταν ο νικητής. Δείτε τι είπε ο Γιώργος.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Δείτε το βίντεο:

Πέρα από αυτό που έκαναν στον εξώστη ποιος ήταν όμως αυτός που αποχώρησε τελικά

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ποιος δεν τα κατάφερε και άφησε πίσω του μια για πάντα το ριάλιτι μαγειρικής μετά από μια δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία;

Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε στο MasterChef! Και θα είναι κρίσιμη. Η κόκκινη ομάδα έχασε στην προηγούμενη δοκιμασία και τώρα οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Τα «μαχαίρια» βγήκαν όπως ήταν φυσικό ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Κώστας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του, ενώ η Ντέμη ήταν αυτή που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας και είναι η μόνη ασφαλής από την ψηφοφορία αποχώρησης..

Υποψήφιοι ήταν ο Κώστας και ο Ηλίας. Τελικά αυτός που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε ήταν ο Ηλίας.