Snik: "Έσκασε" χαρμόσυνη ανακοίνωση από τον σύντροφό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Snik:

Μια πολύ χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» ο Snik και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ράπερ τραγουδιστής και εδώ και κάποιους μήνες, σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, έχει δει μεγάλη επιτυχία με το νέο του τραγούδι και σαρώνει στις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες εβδομάδες ο Snik κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι σε συνεργασία με τον επίσης ράπερ MadClip με τίτλο «Drip». Το κομμάτια από την πρώτη εβδομάδα που έκανε την εμφάνιση του βρισκόταν στην κορυφή των charts.

Snik και MadClip είναι ένα δίδυμο που δεν γινόταν να μην παρακολουθήσεις. Κέρδισε την πρώτη θέση στα trends του Youtube, ενώ βρίσκεται ακόμη ψηλά, μετά από τόσες εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

Ο Snik σαν καθημερινός χρήστης του Instagram, θέλησε χθες να κάνει μια χαρμόσυνη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς του φίλους, αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση της δισκογραφικής Minosemi.

Αυτή είναι η χαρμόσυνη ανακοίνωση του Snik

Συγκεκριμένα το τραγούδι «Drip» έφτασε τα 3.000.000 views στο Youtube μέσα σε μόνο λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του, σαρώνοντας έτσι για ακόμη μια φορά.

Snik τραγούδι

Λίγα λόγια για τον Snik

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, γνωστός και ως SNIK γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 11 του χρόνια στην Κυψέλη Αττικής. Ύστερα οι γονείς του χώρισαν και ο ίδιος μαζί με την μητέρα του εγκαταστάθηκε στη Πλατεία Βικτωρίας της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός rapper έχει και έναν αδερφό, τον Μάρκο Γιαννούλη, η αλλιώς MG ο οποίος ακολούθησε τα χνάρια του αδερφού του ως rapper.Το 2009 ο SNIK μαζί με κάποιους φίλους μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως μπάρμαν για δύο χρόνια. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ξεκίνησε την καριέρα του και μέσα σε λίγα χρόνια είδε τεράστια επιτυχία.

Έχει αποσπάσει 3 βραβεία στα Mad Video Music Awards, το 2017 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop Video Clip για το κομμάτι Ferrari, το 2018 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop καλλιτέχνη, και το 2019 το βραβείο του Καλύτερο Video Clip της χρονιάς για το κομμάτι Medusa.

Τον Οκτώβριο του 2019 έγινε γνώστη η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεώργιου.