Επιστρέφει η Δούκισσα Νομικού στην τηλεόραση; Η απάντηση... αίνιγμα

Τι θα συμβεί μετά τον κορωνοϊού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει η Δούκισσα Νομικού στην τηλεόραση; Η απάντηση... αίνιγμα

Η Δούκισσα Νομικού, θέλησε χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους και να απαντήσει σε ότι ερωτήσει ήθελαν να της κάνουν. Σε μια από αυτές ωστόσο τις ερωτήσει έδωσε μια απάντηση αίνιγμα, στο αν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται εκτός τηλεόραση και της παρουσίασης, καθώς έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ο Σάββας δεν την έχουμε δει σε κάποιον πρόγραμμα, παρά μόνο σε συνεντεύξεις που πραγματοποιεί με την πιο πρόσφατη να είναι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2night show».

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια της και τα δυο της παιδάκια ο Σάββας και η μικρή Αναστασία, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες είναι η κύρια προτεραιότητα της και δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό τους τώρα που μεγαλώνουν.

Ειδικά με αφορμή τις τελευταίες ημέρες του αυτοπεριορισμού έχει βρει περισσότερο χρόνο να περνάει μαζί τους. Παίζουν καθημερινά, ενώ όταν ο καιρός είναι καλό βγαίνουν στον κήπο. Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει και μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο της και το νέο παιχνίδι που έχει βρει στο σπίτι τους.

Η απάντηση για το αν επιστρέφει στην τηλεόραση

Χθες, όπως είπαμε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός Q&A και απάντησε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούσες.

Ένας διαδικτυακός της φίλος μεταξύ άλλων, την ρώτησε πότε και αν θα γυρίσει πίσω στην τηλεόραση, αφού έχει λείψει. Η απάντηση λοιπόν της Δούκισσας Νομικού ήταν αινιγματική, καθώς δεν απάντησε αν θα επιστρέψει με ναι ή με όχι, παρά μόνο είπε «Ας τελειώσει πρώτα με το καλό όλο αυτό που ζούμε».

Δούκισσα Νομικού τηλεόραση εκπομπή