Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη - "Μην κοιτάτε μόνο τον κ..."

Τι την ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη -

Έξαλλη έγινε η Ιωάννα Τούνη με μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε το ποστ της με την ίδια να απαντά μεταξύ άλλων "μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας". Τι συνέβη όμως; Ποιο είναι αυτό που την ενόχλησε;

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν πήγε σούπερ μάρκετ με την ίδια να αγοράζει και ορισμένα φρούτα και λαχανικά. Μάλιστα καθώς είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε και ένα σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μας έδειξε ποια ήταν εκείνα τα ψώνια που έκανε.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αγόρασε αρκετά φρούτα, όπως φράουλες, μπανάνες και έναν ανανά. Τι ενόχλησε ωστόσο τους χρήστες και τι απάντησε η ίδια;

Ιωάννα Τούνη ψώνια σούπερ μάρκετ

Τι είναι αυτό που έκανε έξαλλη την Ιωάννα Τούνη;

Η ίδια λοιπόν έκανε και δεύτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε σε σχόλια που δέχτηκε αναφορικά με το πρώτο της story. Συγκεκριμένα χρήστες παρατήρησαν ότι δεν έχει βάλει ορισμένα από τα τρόφιμα σε σακούλες με την ίδια να γίνεται πυρ και μανία καθώς όπως λέει "δεν ‘’πονάει’’ μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον!". Να σας πούμε ότι η Τούνη έκανε και μια ακόμα ανάρτηση μαζί με τον καλό της και το Instagram πήρε "φωτιά"!

"Μου στείλατε 500 τέτοια μηνύματα! Όχι, δε θα βάζω παντού σακούλες… Δε λέγεται ανευθυνότητα, οικολογία λέγεται! Χρησιμοποιώ για τα ψώνια μου μεγάλες οικολογικές σακούλες πολλαπλών χρήσεων και βάζω μέσα όλα τα φρούτα μου και ό,τι άλλο αγοράσω!

Προτιμώ να πλένω πιο σχολαστικά τα φρούτα και τα τρόφιμα που καταναλώνω χωρίς να υπερ- σπαταλώ πλαστικές σακούλες – που δε μου είναι αναγκαίες! Δε θα σας σώσουν οι διπλές και οι τριπλές πλαστικές σακούλες από τα μικρόβια… Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας! Δεν ‘’πονάει’’ μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον!" έγραψε χαρακτηριστικά στην δεύτερη εικόνα που ανέβασε και τη οποία θα δείτε παρακάτω.

Ιωάννα Τούνη ανάρτηση Instagram