Ονειρική η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ταξίδι της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Πραγματικά σαν ψεύτικη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ονειρική η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ταξίδι της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μένουν στο σπίτι τους σε αυτοπεριορισμό λόγω κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό η δημοσιογράφος έχουμε δει να κάνει throwback αναρτήσεις της, όπως αυτή η ονειρική φωτογραφία από ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει.

Το ζευγάρι λατρεύει να ετοιμάζει βαλίτσες και να φεύγει εκτός Ελλάδος με προορισμό μια όμορφη χώρα κυρίως που να έχει εξωτικά μέρη. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τα τοπία που έχουν επισκεφθεί και έχουν τραβήξει φωτογραφίες.

Μπορεί πλέον ο μόνο προορισμό τους να είναι οι εκπομπές τους τα Σαββατοκύριακα και μετά κατευθείαν το σπίτι, ωστόσο οι αναμνηστικές φωτογραφίες τους, τους θυμίζουν όλα τα αυτά τα ταξίδια που έχουν κάνει μαζί.

Ωστόσο, μπορεί σε «καραντίνα» να βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο όμως θέλησε να κάνει μια αναδρομή ξανά στο πρόσφατο παρελθόν της και συγκεκριμένα, στις διακοπές με την κολλητή της φίλη που είχαν πραγματοποιήσει σε εξωτικό επίσης προορισμό. Η φωτογραφία της είναι στιλ αλά Survivor και με το κορμί της πάθαμε πλάκα.

Η ονειρική φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί, τόσο από την καθημερινότητα της στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο και από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως ονειρική φωτογραφία από ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στις μαγευτικές Μαλδίβες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μέρος που βρέθηκε ήταν τόσο όμορφο που το background φαινόταν σαν ψεύτικο όταν το είδαμε.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της η δημοσιογράφος έγραψε «Όχι δεν είναι τοίχος το background, απλά το μέρος ήταν μαγικό! Συνεχίζω το travel throwback με ακόμα μία φωτογραφία από Μαλδίβες!».