Έσκασαν ευχάριστα στη showbiz! Είναι έγκυος για 5η φορά - Ακούστε την καρδιά του μωρού

Το ανακοίνωσε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν ευχάριστα στη showbiz! Είναι έγκυος για 5η φορά - Ακούστε την καρδιά του μωρού

Τα ευχάριστα μόλις έσκασαν! Με ένα βίντεο στο οποίο μπορούμε να ακούσουμε την καρδιά του μωρού της η διάσημη κυρία της showbiz ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για 5η φορά!

Ο λόγος για την Hilaria και τον Alec Baldwin που περιμένουν πλέον το πέμπτο τους παιδί. Να πούμε ότι η ίδια είχε δυστυχώς και μια αποβολή, ωστόσο όπως διαβεβαίωσε στην ανάρτησή της το μωράκι της είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα η διάσημη μαμά ήθελε, όπως έγραψε, να το "αφήσει να μιλήσει" μόνο του, με την ίδια να ανεβάζει ένα βίντεο στο οποίο έχει πάει για το υπερηχογράφημα και μπορούμε έτσι να ακούσουμε την καρδούλα του.

Hilaria και Alec Baldwin

Να πούμε βέβαια ότι δεν είναι η μόνη διάσημη κυρία θα γίνει μαμά.

"Θα αφήσω το μωρό να μιλήσει γιατί εγώ δεν έχω λόγια να εκφράσω πως μας κάνει να νιώθουμε. Μόλις μάθαμε πως είναι όλα καλά και είναι υγιής. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί μας. Πάμε πάλι" έγραψε στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε η Hilaria

Από την πέμπτη εγκυμοσύνη της Hilaria Baldwin σε άλλο ένα ευχάριστο που έσκασε στην showbiz - Ποια άλλη είναι έγκυος;

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο τελικό του παγκοσμίου κυπέλου κρίκετ γυναικών στην Αυστραλία, τραγουδώντας φορώντας ένα ροζ μίνι φόρεμα, και την κοιλίτσα της μπροστά σε όλες τις κάμερες.

Ο λόγος για την Katy Perry και τον Orlando Bloom, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Orlando Bloom μάλιστα, κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας, πως τα «μωρά του ανθίζουν».