Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά - Της έκαναν επίθεση

Τι απάντησε η ίδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά - Της έκαναν επίθεση

Επίθεση στα social media δέχτηκε η Φαίη Σκορδά για μια φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τι απάντησε στο σχόλιο η παρουσιάστρια;

Τι έγινε; Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν στο πλατό της εκπομπής της, όταν θέλησε να πάρει τον σκύλο του Δημήτρη Ουγγαρέζου έξω από το στούντιο του ANT1, για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. Αυτή είναι και η "επίμαχη" εικόνα που έφερε και τον χαμό στα social media. Να σας πούμε ότι η παρουσιάστρια έκανε και ένα σχόλιο για τον καλό της χθες στην εκπομπή της! Δείτε εδώ τι είπε.

Η ίδια καθότι ήταν στην εκπομπή της φυσικά και φορούσε ένα εντυπωσιακό, ψηλό παπούτσι. Ωστόσο ένας χρήστης του Instgram μην γνωρίζοντας και τι ακριβώς συμβαίνει την "έστησε στον τοίχο".

"Πάμε βόλτα το σκύλο με δώδεκα πόντο έλεος" ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε με την παρουσιάστρια να βάζει τα πράγματα στην θέση του απαντώντας ότι:

"Ο σκύλος είναι το Δημήτρη.Τον έχει κάθε μέρα στην εκπομπή.Βγήκα λίγο έξω από το στούντιο μαζί του".

Αυτή είναι και η φωτογραφία

Από την φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που έφερε θύελλα αντιδράσεων σε αυτή που "μαρτυρά' τι κάνει πίσω από τις κάμερες!

Η Φαίη Σκορδά ως γνωστών είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό με την ίδια να κάνει μια προσωρινή διακοπή από την πρωινή της εκπομπή. Άλλωστε οι εξελίξεις με την πανδημία γενικά έβαλαν στον "πάγο" για κάποιες ημέρες εκπομπές και σειρές. Ωστόσο η όμορφη παρουσιάστρια έχει γυρίσει πλέον στο πλατό του ANT1 καθώς είναι πια καλά.

Βέβαια φυσικά το Πρωινό, όπως άλλωστε και όλες οι εκπομπές τηρούν όλους τους κανόνες προστασίας, φορώντας γάντια και κάνοντας συνδέσεις μέσω skype με τους καλεσμένους τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν θέλησε να μας δείξει με μια ανάρτηση τι είναι εκείνο που κάνει πίσω από τις κάμερες η γνωστή παρουσιάστρια και λιώσαμε στο γέλιο με το story. "Η κοπέλα θα απολυμάνει και το το σήμα του ANT1 στο τέλος" έγραφε το story και εμείς πέσαμε κάτω από το γέλιο!

Φαίη Σκορδα πρωινή εκπομπή