Ο Σάκης Τανιμανίδης ξυρίστηκε σε απευθείας μετάδοση στο Instagram!

Δείτε το «νέο» του προσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Τανιμανίδης ξυρίστηκε σε απευθείας μετάδοση στο Instagram!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξυρίστηκε απευθείας μετάδοση στο Instagram και το έδειξε στους followers τους, παρουσιάζοντας το "νέο" του πρόσωπο που έμοιαζε με μωράκι. Τι λέτε εσείς του πάει ή όχι;

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα, μιας και βρέθηκε και εκείνος θετικός στον κορωνοϊό μαζί με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα. Έτσι προκειμένου να "σκοτώσει" το χρόνο του μέσα στο σπίτι, ο παρουσιαστής βρήκε την πιο ευφάνταστη δραστηριότητα!

Οι δυο τους έμειναν 14 μέρες σε καραντίνα στο σπίτι τους και έχοντας πλέον αναρρώσει φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στο σπίτι προκειμένου να φροντίσουν να μην εξαπλωθεί κι άλλο ο ιός.

Έτσι το βράδυ της Τρίτης δίχως δεύτερη σκέψη μιας και λόγω κατάστασης τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, πήρε το ξυράφι του ναι, ξυρίστηκε τελείως.

Δείτε εδώ τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να ξυριστεί

Όσα βιβλία και να διαβάσεις, όσες σειρές και να δεις, ο χρόνος μέσα στο σπίτι περνάει αργά και βασανιστικά. Έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να γίνει λίγο πιο δημιουργικός και βρήκε τι ακριβώς θα κάνει προκειμένου να περάσει η ώρα του.

Έτσι λοιπόν θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή που μετά από δέκα χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να ξυριστεί, με τους followers του.Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο παρουσιαστής μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για όλα τα συμπτώματα που εμφάνισε και διαπίστωσε πως είναι θετικός.

«Μετά από 10 χρόνια...ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ!