Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Τι σχέση έχει το νέο τους επαγγελματικό βήμα με την Ελλάδα;

Δεν πάει το μυαλό σας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Τι σχέση έχει το νέο τους επαγγελματικό βήμα με την Ελλάδα;

Τι σχέση έχει το νέο επαγγελματικό βήμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την Ελλάδα; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας τι μπορεί να τους συνδέει με την χώρα μας και πως πήραν αυτή την απόφαση.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εγκαταλείπουν τον Καναδά και μετακομίζουν μόνιμα στο Λος Άντζελες, γιατί το Βανκούβερ δεν ήταν εξυπηρετικό στις επαγγελματικές δραστηριότητες του ζευγαριού.

Το ζευγάρι προσπαθεί και εκείνο να προστατευτεί απο τον κορωνοϊό και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής του. Όπως αναφέρει πηγή της οικογένεια στο αμερικανικό People ο μικρός Άρτσι είναι πολύ χαρούμενος.«Οπως όλοι έχουν προσαρμοστεί στην κοινωνική απομόνωση, είναι ασφαλής. Ο Archie βγάζει τα πρώτα του δοντάκια και είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό», είπε συγκεκριμένα. Δείτε εδώ και ποια η πρώτη δουλειά που έκλεισε η Μέγκαν

Τι σχέση έχει το νέο τους επαγγελματικό βήμα με την Ελλάδα;

Το νέο τους επιχειρηματικό βήμα ανακοίνωσαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ με την ίδρυση ενός νέου φιλανθρωπικούς ιδρύματος το οποίο θα ονομάζεται “Archewell”

Το συγκεκριμένο ίδρυμα πρόκειται να αντικαταστήσει το Sussex Royal το brand που είχαν μέχρι σήμερα όσο ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

“Η ιδέα του Arche -τηνς ελληνικής λέξης που σημαίνει ‘πηγή δράσης’- προέκυψε από το Sussex Royal. Συλλάβαμε αυτό το κόνσεπτ για έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που ελπίζαμε μια μέρα να χτίσουμε και έγινε έμπνευση και για το όνομα του γιου μας. Θέλαμε να κάνουμε κάτι με νόημα, που να έχει αξία” είπε το βασιλικό ζεύγος στην εφημερίδα Telegraph.

«Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο» είχε πει το ζευγάρι πριν λίγο καιρό που αποχαιρέτησε την βασιλική του ζωή.