Η απουσία που "τσάκισε" την Ελένη Μενεγάκη

Το "δράμα" που βιώνει η λαμπερή παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απουσία που

Η αδιάρρηκτη σχέση που συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους, όπως και ότι τώρα η απουσία αυτής έχει “τσακίσει” την παρουσιάστρια του ALPHA.

Η παρουσιάστρια από τα πρώτα της βήματα έχει δίπλα της την γυναίκα που την έφερε στον κόσμο κι εκείνη γνωρίζει πολύ καλά να την συμβουλεύει προσεκτικά για το κάθε της βήμα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Ελένη προσέχει σαν τα μάτια της την κ. Ζέτα κι εκείνη με την σειρά της είναι ο φύλακας άγγελος της κόρης της.

Ιδιαίτερη αδυναμία της κ. Ζέτας στην συνέχεια, τα εγγόνια της. Δυστυχώς ίσως και για πρώτη φορά οι δυο αυτές γυναίκες με την έλευση της πανδημίας αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων για τόσο μεγάλο διάστημα να αποχωριστούν η μία την άλλη. Η κ. Ζέτα με τον άντρα της, Στέλιο Μισόκαλο μετακόμισαν στην Κάρυστοδείτε φωτογραφίες από το σπίτι εδώ -, τόπο καταγωγής της, και έκτοτε καθημερινά τα τηλεφωνήματα μεταξύ εκείνης και της κόρης της έχουν πάρει φωτιά.

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος παιδιά

Η Ελένη δεν είναι από τις παρουσιάστριες που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Αυθόρμητη αλλά και πολλές φορές συγκινητική για τις εξομολογήσεις που κάνει δημόσια, το τελευταίο διάστημα αναζητά την μητέρα της και δείχνει ξεκάθαρα τους στενούς δεσμούς που την ενώνουν μαζί της.

Οι συνήθειες που... κόλλησε από την κυρία Ζέτα

Ελένη Μενεγάκη μητέρα Ζέτα Μισόκαλου

Από νωρίς στη ζωή τους είχαν μόνο η μία την άλλη. Η Ελένη δείχνει με κάθε ευκαιρία τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, αλλά και στον πατριό της, Στέλιο (φωτό πάνω δεξιά) που στέκεται στο πλευρό των δύο γυναικών εδώ και χρόνια. Αυτές τις μέρες, λογικό είναι να της λείπουν ακόμα περισσότερο οι όμορφες στιγμές που πέρασαν, αλλά και οι μικροτσακωμοί που έχουν μεταξύ τους οι γονείς με τα παιδιά τους. «Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω “παιδιά, δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;”. Έχουν αλλάξει τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά περιγράφοντας μία τυπική μέρα στο σπίτι της και σίγουρα νοσταλγεί τη στιγμή που θα μπορέσει να ξανασφίξει στην αγκαλιά της τους αγαπημένους της γονείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ