Η αδιανόητη εμφάνιση της Κατερίνας Μουτσάτου στην τράπεζα - Δε θα πιστέψετε τι φόρεσε

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αδιανόητη εμφάνιση της Κατερίνας Μουτσάτου στην τράπεζα - Δε θα πιστέψετε τι φόρεσε

Η Κατερίνα Μουτσάτσου δε δίστασε και έκανε την πιο αδιανόητη εμφάνιση για να πάει ένα πρωινό μαζί με τον σύζυγό της στην τράπεζα, εν μέσω κορωνοϊού. Δε θα πιστέψετε τι φόρεσε στο πρόσωπό της προκειμένου να προστατευθεί από τον ιό.

Η ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, μαζί με τον σύζυγό της, Τσαρλς Κόμο και τον γιο τους.

Το Φεβρουάριο σύσσωμη η οικογένεια νόσησε από τον κορωνοϊό, ωστόσο φαίνεται πως πλέον είναι όλοι υγιείς και μένουν στο σπίτι τους προκειμένου να προστατευθούν από τον ιό που χτυπάει αλύπητα τις Ηνωμένες Πολιτείες όπως και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Μουτσάτου είχε αποκαλύψει: «Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ». Δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Η ανατρεπτική εμφάνιση που έκανε η Κατερίνα Μουτσάτσου

Έτσι, ενώ μένει στο σπίτι μαζί με την οικογένεια της, χρειάστηκε να πραγματοποιήσει μία έξοδο. Συγκεκριμένα, πήγε στην τράπεζα μαζί με τον σύζυγό της και η εμφάνιση που έκαναν ήταν αρκετά ανατρεπτική.

Οι δυο τους φόρεσαν warm necks στο πρόσωπό τους αντί για μάσκες, και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σημεία των καιρών μας» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.