Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα με το "παιδί" της στην Γλυφάδα - Άβαφη με κολάν

Τους έπιασε ο φακός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα με το

Ο φωτογραφικός φακός 'έπιασε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βόλτα της στην Γλυφάδα. Η όμορφη παρουσιάστρια φορούσε κολάν, ενώ ήταν άβαφη και φυσικά είχε συντροφιά το "παιδί" της που δεν είναι άλλο από το σκυλάκι της, το οποίο είναι μέλος της οικογένειας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι γνωστό ότι τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζωάκια με την ίδια να έχει ένα σκυλάκι την Misu την οποία την έχουμε δει πολλές φορές να φιγουράρει σε κάποιο από τα ποστ της, αλλά φυσικά και να είναι μαζί της έξω στην Γλυφάδα, όπου και μένουν. Έτσι έκαναν λοιπόν και χθες (7/4) - οπότε και τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες - με τους δυο να τους να βγαίνουν για λίγο έξω, ίσως για χάρη της Misu.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που ο φακός την είχε πιάσει και προ κορωνοϊού σε βόλτα με την γλυκιά τετράποδη φίλη της, ήταν φυσικά ντυμένη απλά, αφού απλά έχει βγει για μια βόλτα με την μικρή της φίλη.

Μάλιστα φορά ένα ωραίο γκρι κολάν και ένα λευκό φούτερ, ιδανικά και για την περίσταση αλλά και για τον καιρό.

Ορίστε και οι φωτογραφίες τους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα στη Γλυφάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα με σκύλο

Ξέρατε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που την είδαμε άβαφη και με κολάν στην Γλυφάδα έχει κάνει Instagram στο "παιδί" της;

Το λέμε 'παιδί" γιατί όσοι έχουν ζώα γνωρίζουν ότι είναι πραγματικά μέλη της οικογένειας, με την όμορφη παρουσιάστρια άλλωστε να μην κρύβει την αγάπη της για το γλυκό της κατοικίδιο.

Μάλιστα, όπως πολλοί ακόμα - διάσημοι και μη - έχει κάνει και μια σελίδα στο Instgaram με την αγαπημένη της "φίλη" που είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει.

Στον συγκεκριμένο λογαριασμό λοιπόν μπορούμε να δούμε φωτογραφίες της Misu, αλλά φυσικά και της διάσημης μαμάς της.