Ο Νίνο βροντοφωνάζει την αγάπη του - Η ανάρτηση που μας συγκίνησε

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίνο βροντοφωνάζει την αγάπη του - Η ανάρτηση που μας συγκίνησε

Μας συγκίνησε η ανάρτηση που έκανε στο Instgram ο Νίνο, ο οποίος θέλησε να βροντοφωνάξει την αγάπη του για ένα πολύ δικό του πρόσωπο, αλλά και να μας προτρέψει να κάνουμε το ίδιο. Διαβάστε τα όσα έγραψε.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής είναι μέσα στο σπίτι σε αυτο-καραντίνα λόγω του κορωνοϊού και ο ίδιος θέλησε να πει ένα μεγάλο σ'αγαπώ στην μαμά του, η οποία δεν βρίσκεται στην Αθήνα. Μάλιστα μας είπε να κάνουμε και εμείς το ίδιο και όχι άδικα καθώς οι μαμάδες είναι πολύ σημαντικά πρόσωπα στην ζωή μας. Άλλωστε αυτές μας έφεραν στον κόσμο.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε ο Νίνο για την αγαπημένη του μαμά και μας συγκίνησε

Ήδη αυτές τις ημέρες που έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας και εξελίξεις με τον ιό πολλοί είμαστε μακρυά από τους γονείς μας, ώστε να τους προστατέψουμε ή επειδή βρίσκονται σε άλλο μέρος. Έτσι είναι όμορφο να λένε στις μαμάδες μας πόσο τις αγαπάμε, αλλά και πόσο σημαντικές είναι για εμάς. Δεν συμφωνείται;

"Η μητέρα.
Η μαμά.
Η καλόψυχη μαμά.
Η καλύτερη μαμά του κόσμου.
Και εγώ ο πιό τυχερός του κόσμου που έχω την καλύτερη μαμά που υπάρχει.
Σαγαπώ μαμά.
Το λέω να τακούσει όλος ο κόσμος.
ΣΑΓΑΠΩ.

Πείτε σαγαπώ.
Πείτε το.
Μην το κρατάτε μέσα.
Εάν το νιώθετε να το λέτε.
Κάθε μέρα.
Όσες φορές θέλετε.
Σαγαπώ μαμά.
Σαγαπώ μαμά"

Αυτά ήταν τα λόγια που έγραψε ο Νίνο στο ποστ που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgaram. Μάλιστα ο ίδιος είχε κάνει μια ακόμα ανάρτηση πριν μερικές ημέρες για τον ιό και την καραντίνα.

Ορίστε και το γλυκό ποστ για την μαμά του

TAGS