Κατερίνα Καραβάτου: Μετά το σημερινό τέλος των Κου Κου δείτε τι ανέβασε!

Η ανάρτηση που δημιούργησε ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου: Μετά το σημερινό τέλος των Κου Κου δείτε τι ανέβασε!

Λίγο μετά το τέλος της σημερινή εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου», η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά. Δείτε τι έγραψε και θα καταλάβετε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δίνει καθημερινά το "παρών" στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη στην πρωινή εκπομπή του Star.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, ωστόσο λίγο αφού τελείωσε η εκπομπή, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία δεν φοράει καθόλου μακιγιάζ, και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα προς όλους τους φίλους της εκπομπής.

«Τελείωσε για σήμερα η εκπομπή, βγάζουμε το make up, πλενόμαστε καλά και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα μηνύματα, την κατανόηση, την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλοι μας πάρα πολύ!

Είστε υπέροχοι!!!! Κι είναι τέλειο που μέσα από το παιχνίδι μας, έχουμε και την ευκαιρία να βλέπουμε και να μιλάμε με κάποιους από σας! Μαζί μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλύτερα και ομορφότερα. Καλή συνέχεια σε όλους και σήμερα!! Φιλιά από καμαρινάκι» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη χθεσινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου περιέγραψε ένα τρομερό σκηνικό από το σπίτι για το πώς κούρεψε η ίδια τον γιο της. Δείτε όσα είπε.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα συγκινημένη αυτή την περίοδο και έτσι τις προάλλες έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής

Ο Νίκος Ζωϊδάκης, ξεκίνησε να λέει στον αέρα με την λύρα του μαντινάδες και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και τους συνεργάτες τους στο πλατό, έμειναν άφωνοι, αφού δεν το περίμενε σχεδόν καείς αυτό το γεγονός. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, ακούγοντας τον Νίκο Ζωϊδάκη να μιλάει για τη νέα του καθημερινότητα στην Κρήτη λόγω του κορωνοϊού, συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, θυμήθηκε μερικές όμορφες στιγμές που είχε περάσει μαζί με την οικογένεια του και τον Κρατερό Κατσούλη με τα παιδιά του στο σπίτι του και ξέσπασε σε κλάματα. Οι δυο οικογένειες διατηρούν άψογες σχέσεις.