Η Βίκυ Καγιά ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της κόρη της

Τα μαγουλάκια της είναι για τσίμπημα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της κόρη της

Η Βίκυ Καγιά εκτός από μοντέλο και παρουσιάστρια είναι και μια από τις καλύτερες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά της αλλά πριν από λίγα λεπτά ανέβασε δυο φωτογραφίες που φάνηκε λίγο παραπάνω από ότι συνήθως το προσωπάκι της μικρής της κόρης, Μπιάνκας.

Αυτή την περίοδο, όπως όλοι, έτσι και η Βίκυ Καγιά με την οικογένειά της μένει στο σπίτι και περνά την ημέρα της στον κήπο και σε παιχνίδια με τα παιδιά της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συχνά κάνει αναρτήσεις από στιγμές της καθημερινότητάς της.

Πριν από λίγα λεπτά, λοιπόν, ανέβασε δυο φωτογραφίες στις οποίες είναι αγκαλιά με την μικρή Μπιάνκα, κι ενώ τις έχει βάλει στο πρόσωπο γυαλάκια για να μην φαίνονται όλα της τα χαρακτηριστικά εμείς βλέπουμε ξεκάθαρα πως τα μαγουλάκια της είναι για τσίμπημα.

Της μοιάζει πάρα πολύ!

Δείτε τις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με το πρόσωπο της κόρης της

Βίκυ Καγιά κόρη

Βίκυ Καγιά και το πρόσωπο της μικρής Μπιάνκα

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει την Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους βόλτα στην παραλία του Καβουριού. Δείτε τα τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα εδώ!