Θυμάστε το Νίκο Πολυδερόπουλο από το Τατουάζ - Έχει γίνει ένας άλλος!

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε το Νίκο Πολυδερόπουλο από το Τατουάζ - Έχει γίνει ένας άλλος!

Θυμάστε το Νίκο Πολυδερόπουλο από το Τατουάζ; Έχει γίνει ένας άλλος! Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε για πόσο μεγάλη αλλαγή μιλάμε. Βέβαια ο ίδιος παραμένει πάρα πολύ γοητευτικός ότι και να κάνει.

Τον ηθοποιός τον αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του δολοφόνου στην σειρά του ΑΝΤ1. Εκτός βέβαια των υποκριτικών του ικανοτήτων οι γυναίκες «έλιωναν» και με την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Πλέον μπορεί να μην το βλέπουμε σε κάποια σειρά, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους,δημοσιεύοντας διάφορες στιγμές από την ζωή του.

Εμείς κάνοντας μια έρευνα μάθαμε και την ηλικία του. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος κατάγεται από το Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας, είναι γεννημένος στις 7 Μαΐου 1987 και είναι 32 ετών.

Άλλος άνθρωπος στην καραντίνα ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Ο 32χρονος ηθοποιός έχει κατορθώσει να φτιάξει ένα από τα πιο δημοφιλή Instagram accounts με τους followers να αγγίζουν τους 128 χιλιάδες παρακαλώ.

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα, όπως όλοι μας, μένει σπίτι και φροντίζει να τηρεί με ευλάβεια όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η καραντίνα όμως τον έχει κάνει πραγματικά άλλον άνθρωπο! Τι εννοούμε με αυτό; «Για ναυαγός... καλα το πάω ;» έγραψε ο ηθοποιός στην λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση του:

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Γεννήθηκε το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορα επαγγέλματα στον τόπο καταγωγής του ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως σιδεράς, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1, Λόλα ως βοηθητικός ηθοποιός για 2 επεισόδια. Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό. Παράλληλα με τις σπουδές στην υποκριτική εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.