Επιστρέφει ο Μουτσινάς - Το ανακοίνωσε με βίντεο ο ΣΚΑΙ

Πότε θα τον δούμε ξανά;

Επιστρέφει ο Μουτσινάς - Το ανακοίνωσε με βίντεο ο ΣΚΑΙ

Επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς. Το ανακοίνωσε με βίντεο ο ΣΚΑΙ, πότε θα δούμε ξανά τον παρουσιαστή στις οθόνες μας; Ο ίδιος έχει περίπου έναν μήνα που έχει σταματήσει τις εκπομπές εδώ και καιρό λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται και εκείνος μέσα στο σπίτι του για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ - όπως και όλες στο κανάλι - ακολουθεί τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω και βλέπουμε επαναλήψεις.

Στον λογαριασμό της εκπομπής «Καλο μεσημεράκι» είχε ανακοινωθεί: «Από αύριο και για όσο χρειαστεί δεν θα εκπέμπουμε ζωντανά, θα είμαστε σε επανάληψη! Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μείνουμε σπίτι για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας».

Ωστόσο τώρα η εκπομπή ετοιμάζεται να επιστρέψει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Πότε επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς σύμφωνα με το βίντεο και την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Είναι πλέον επίσημο! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από ένα μήνα αποχής λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και το trailer ήδη κυκλοφόρησε.

Στο στούντιο δεν θα υπάρχουν μέσα καλεσμένοι αλλά θα επιστρέψει και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις με τους συνεργάτες του και με προσαρμοσμένη θεματολογία, λόγω των συνθηκών αλλά με κύριο βάρος στην ψυχαγωγία.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα λέει «Καλό μεσημεράκι» από τις 3 έως τις 4 και μισή αλλάζοντας λίγο τον τίτλο της εκπομπής του που πλέον θα λέγεται «Καλό μεσημεράκι- Καραντίνα Edition»

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, θα επιστρέψει live τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 20 Απριλίου με σκοπό να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο: